Fresku + support: Massi - afgelast

Mezz

Een rapper met een perfecte samensmelting van kwetsbaarheid en humor. Lees verder

Dit is de verplaatste show van Fresku die eigenlijk op  12 maart 2020, 13 mei 2021 en 28 november 2021 zou plaatsvinden.

De Eindhovense rapper Fresku is terug met nieuw album ‘In Het Diepe’. Het album is net als eerdere albums een perfecte samensmelting van kwetsbaarheid en humor.  Het album is een emotionele rollercoaster van een zeer bewogen periode voor de rapper. Hij keert terug naar zijn roots op Curaçao, geeft een prachtige reflectie op de heftige periode waarin zijn zoontje chronisch ziek geboren werd maar durft ook te zingen over de hoogtepunten uit de afgelopen tijd.

“Ik heb alles wat ik nu ben op 33-jarige leeftijd hierin gestopt. Ik heb geen nieuwe inzichten nu, ik ben leeg, alles zit in die plaat. Als mijn carrière morgen stopt, heb ik wel mijn beste werk gemaakt.”

Massi maakt platen met triphop, jazzy soul en rootsrock invloeden. Het toekomstige debuutalbum ‘Samen Alleen’ vertelt hét verhaal van Massi. Een plaat -met bouwstenen van o.a. Amy Winehouse, D’Angelo, Eminem en oldschool soulmuziek- over jezelf verliezen en niet meer weten wie je bent. Volwassen geluid van een jonge man die negativiteit heeft omgeruild voor positiviteit, die een boodschap heeft en deze wil delen met anderen. “Uiteindelijk wil ik dat iemand zich herkent in mijn muziek, er hoop uithaalt en weet: ‘ik kom weer uit deze moeilijke situatie’. Want dat is mij ook gelukt.”

Jupiler Zaal open 19:30 | Aanvang 20:30 | Toegang € 18,50

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda