Wilson & Wakeman

Mezz

Verwacht een intiem, maar humoristisch huiskamerconcert vol akoestische songs. Lees verder

Dit is de show die eigenlijk op 8 maart en 2 december in 2021 zou plaatsvinden.

Het veelzijdige duo Wilson & Wakeman reisde in 2018 door Europa met een tour voor hun nieuwste album. De tour bracht hen naar 27 steden met een steeds veranderende setlist. Na het laatste optreden doken de mannen samen de studio in om hun fantastische onstage-chemie door te vertalen in een prachtige plaat genaamd ‘Stripped’.

Damian Wilson laat zich graag van meerdere kanten zien. Zo is hij al jaren zanger bij de progressieve rock- en metal band Threshold en maakt hij trots deel uit van de meedogenloze metal groep Ayreon. Los hiervan heeft de creatieve duizendpoot al vijf albums in het singer-songwriter genre op zijn naam staan. En niet geheel onbelangrijk: Wilson is al op meer dan 70(!) platen te horen!

Adam Wakeman is vooral bekend als dé toetsenist van Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Je kent hem ook als zoon van Yes-toetsenist Rick Wakeman waarmee Adam negen albums uitbracht. Daarnaast heeft hij vier solo albums op naam staan. Deze klassiek geschoolde pianist laat zich niet beperken tot genre of muziekstijlen. Adam’s muziek gaat van klassiek tot rock en verder. Naast zijn bands Black Sabbath en Ozzy tourde hij ook intensief met Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en vele anderen.

Een samenwerking tussen Damian Wilson en Adam Wakeman is al reden genoeg om te komen luisteren! Tijdens hun shows spelen Wilson en Wakeman nummers van hun individuele back catalogus, songs van muzikanten waarmee zij hebben gewerkt en nummers van hun gezamenlijke albums. Verwacht een intiem, maar humoristisch huiskamerconcert vol akoestische songs. Met covers van David Bowie, nummers vol herinneringen aan het leven ‘on the road’, sprankelend pianospel, bergen verhalen en de stem van Damian die alle kanten op deinst.

Kleine zaal open 19:30 | Aanvang 20:30 | Toegang €15,00

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda