Candy Dulfer

Mezz

Nederlands beste saxofonist Candy Dulfer! Lees verder

Dit is de verplaatste show van 26 februari/2 september

Als onderdeel van haar wereldtournee keert saxofoniste Candy Dulfer dit jaar terug naar Nederland voor een aantal exclusieve clubshows. Ze treedt op met een vernieuwde band en brengt – naar gerevampte versies van Candy-klassiekers – een aantal splinternieuwe nummers van haar komende album, dat naar verwachting in het najaar van 2020 verschijnt.

Haar debuutalbum ‘Sexuality’ leverde Candy niet alleen wereldwijde bekendheid op, maar ook een Grammy Award. Daarnaast scoorde ze meerdere nummer 1 hits in de USA en Europa, verkocht ze miljoen albums en werkte ze samen met legendes uit de muziek als Prince, Pink Floyd, Aretha Franklin en Lionel Richie. Ondanks alle bijzondere samenwerkingen heeft Candy altijd voorrang gegeven aan haar solocarrière en bleef ze trouw aan de liefde voor funk, jazz en liveoptreden. Ze trad in de voetsporen van haar vader; saxofonist Hans Dulfer, die in 2021 ook in MEZZ te zien zal zijn met zijn ‘Dulfer 80: Looking back tot he future’ tour.

Candy’s optredens zijn funky, spectaculair en ze brengt altijd de allerbeste muzikanten mee. In 2020 reist ze met vernieuwde band de hele wereld over. Deze tour neemt ze Ulco Bed (gitaar) mee, met wie ze al jarenlang samenwerkt, fan-favoriet Roger Happel (toetsen & zang) die na jaren eindelijk weer terug is in Candy’s band. Ook neemt ze aanstormend talent Kick Woudstra (drums) mee.

Jupiler Zaal open 19:30 | Aanvang 20:30 | Toegang €26,00

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda