Gerson Main

Mezz

Wordt verplaatst Lees verder

Dit is de show die eigenlijk op 10 en 17 december 2021 april zou plaatsvinden.

Voorheen speelde Gerson Main in de bands van o.a. Typhoon, Dio, Akwasi en Sarah Jane. Hij spreidde zijn eigen vleugels en behaalde in 2015 een finaleplek in ‘De Beste Singer-songwriter van Nederland’. Hij bracht de singles ‘Deejay’ en 'Ik weet niet hoe uit'. Die tweede ken je misschien wel van een KPN spotje. Ook stond hij op Eurosonic Noorderslag.
In de jaren hierna bracht hij zijn debuutplaat 'De Slechtste Singer-songwriter van Nederland', deed hij een clubtour door heel Nederland, speelde op grote festivals als Lowlands en Solar en speelde zijn eerste muziekvoorstelling 'Ga weg, maar blijf'.
Op dit moment schrijft hij ook voor andere artiesten en is hij bezig met zijn tweede album, een theatervoorstelling en een dichtbundel met als centraal thema 'het ouder worden’.
𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬
Door de huidige maatregelen is er op dit moment plek voor maximaal 30 bezoekers. Je bestelt een duo- of een soloticket voor de voorstelling. Helaas kun je op dit moment maar met maximaal twee personen bij elkaar zitten. Een medewerker van MEZZ zal je tijdens je bezoek een plek toewijzen.
𝐉𝐞 𝐛𝐞𝐳𝐨𝐞𝐤 𝐚𝐚𝐧 𝐌𝐄𝐙𝐙 𝐢𝐧 𝐭𝐢𝐣𝐝𝐞𝐧 𝐯𝐚𝐧 𝐜𝐨𝐫𝐨𝐧𝐚
We zijn ontzettend blij dat we onze deuren weer mogen openen voor artiest, bezoeker, vrijwilliger en medewerker. Maar, je bezoek gaat wel een beetje anders zijn dan dat je van ons gewend bent. Je kunt bijvoorbeeld alleen langskomen wanneer je geen corona gerelateerde klachten hebt en in het bezit bent van een geldig ticket. Bereid je dus goed voor op je bezoek aan MEZZ en lees onze FAQ!
𝐃𝐞𝐮𝐫𝐞𝐧 𝐨𝐩𝐞𝐧 𝟏𝟗:𝟑𝟎 | 𝐀𝐚𝐧𝐯𝐚𝐧𝐠 𝟐𝟎:𝟑𝟎| 𝐓𝐢𝐜𝐤𝐞𝐭𝐬 €𝟏𝟐.𝟓𝟎

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda