Julian Sas in MEZZ

Mezz

Lees verder

ulian Sas is langzamerhand één van Nederlands grootste gitaarhelden geworden. Van jongs af aan droomde deze Gelderse bluesrocker er al van om muziek te maken. Na vele jamsessies, bands en duo’s gevormd te hebben startte hij de Julian Sas Band. De band kreeg een platencontract en het eerste album ‘Where Will It End’ was een feit. Van kneiterharde, opzwepende solo’s tot breekbare akoestische sounds, zijn gitaarwerk is altijd eigenzinnig en emotioneel

Na een gedwongen stilte van bijna twee jaar staan Julian Sas en zijn band aan de vooravond van een nieuwe fase in hun succesvolle carrière. Vol energie, met een nieuwe tour en met een nieuw album zijn ze vastbesloten om hun reputatie als één van Nederlands beste live acts volledig waar te maken.

De gedwongen stilte was een emotionele periode voor Julian en zijn mannen. Niet alleen door de pandemie maar ook door het verlies van vriend en medemuzikant Fotis Anagnostou. De vele emoties waren voor Sas een inspiratie voor de songs op zijn nieuwe album ‘Electracoustic’. Een ongewone titel voor een bijzonder album want de plaat bevat 2 sets van 12 nieuwe songs: 1 maal in de elektrische uitvoering en 1 maal in de akoestische versie.

‘Electracoustic komt uit op 4 maart 2022 als 3 LP set en 2 CD set.

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda