Baby's en boeken

De Nobelaer | cultureel centrum

Kom gezellig samen met je baby of dreumes naar de bibliotheek en ontdek hoe leuk boeken zijn! Samen met je baby een boekje bekijken en erover praten en vertellen, draagt bij aan een goede taalontwikkeling. Maak van het voorlezen een gezellig moment voor jou en je kind. Elke vrijdag van 10:00 - 12:00 uur. Lees verder

Kom gezellig samen met je baby of dreumes naar de bibliotheek en ontdek hoe leuk boeken zijn! Samen met je baby een boekje bekijken en erover praten en vertellen, draagt bij aan een goede taalontwikkeling. Maak van het voorlezen een gezellig moment voor jou en je kind.

Elke vrijdag van 10:00 - 12:00 uur.

Voorlezen aan jonge kinderen is belangrijk en kan al vanaf 3 maanden. Ze leren nieuwe woorden, verhalen te begrijpen én het brengt veel plezier. Bij De Nobelaer Bibliotheek vind je o.a. muziek-, zoek- en prentenboeken die erg leuk en leerzaam zijn voor de kleinste boekenwurm.

Ben je benieuwd welke boeken passen bij de leeftijd en ontwikkeling van jouw (klein)kind? Kom dan samen naar de bibliotheek. Elke vrijdagochtend van 10:00 - 12:00 uur is er medewerker aanwezig om vragen te stellen over (voor)lezen en om te helpen met het zoeken naar geschikte materialen. Daarnaast is het een mooi moment om andere ouders te ontmoeten.

Wist je dat elk kind gratis lid kan worden bij de bibliotheek? Tot 2 jaar, ontvang je ook het BoekStartkoffertje, met twee gratis boekjes en informatie over voorlezen.

Kom jij ook het Boekstartkoffertje ophalen in de bibliotheek?

Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur

Alle data