BRESS Breda Open 2023

Bress

Het grootste squash evenement van Nederland zal ook dit jaar weer in Breda zijn! Lees verder

Het grootste squashtoernooi van Nederland komt terug!

Van 12 tot en met 16 april 2023 komt het internationale squashtoernooi BRESS Breda Open terug naar Breda! Het BRESS Breda Open 2023 bestaat uit 2 professionele toernooien voor zowel mannen als vrouwen en zal wederom plaats vinden bij BRESS Bredase Studentensport. Het toernooi is dit jaar uitgebreid met één dag wat betekend dat bezoekers extra hebben om van te genieten. 

BRESS is een sportcentrum gericht op de Bredase studenten. BRESS Bredase Studentensport beschikt over 6 squashbanen en is daarmee de grootste squashlocatie van Breda. BRESS organiseert voor haar leden clubavonden, kleine toernooien en BRESS is een locatie voor de ladder en bondscompetitie. Ook zijn er overdag veel scholen die bij BRESS squash les krijgen. BRESS is blij het internationale squashtoernooi voor een tweede keer te mogen verwelkomen!

BRESS Breda Open 2023 
Van 12 tot en met 16 april 2023 vindt het grootste officiële PSA (Professional Squash Association) toernooi in Nederland plaats, BRESS Breda Open 2023 plaats in Breda.

BRESS Breda Open 2023 bestaat uit een professioneel mannen en vrouwentoernooi die gezamenlijk over een prijzenpot van 12.000 dollar beschikken. Tijdens deze vijf dagen gaan spelers van over heel de wereld de strijd met elkaar aan voor die vel begeerde eerste plek. In alle toernooien kunnen de deelnemers punten verdienen voor internationale ranking.

Gratis entree voor publiek 
Tijdens alle vijf de dagen is publiek van harte welkom om de spelers aan te moedigen onder het genot van een hapje en een drankje.

Bekendmaking tijden en spelers
Speelrondes waarin de wedstrijden gaan plaats vinden worden binnenkort bekend gemaakt. Op dit moment staan de inschrijvingen nog open voor deelname aan het internationale squashtoernooi. Midden maart worden de deelnemers bekend gemaakt.

Alle informatie en nieuwtjes over BRESS Breda Open 2023 zijn te vinden op www.bressbredaopen.com of het Instagram account @bressbredaopen. Mocht u graag een bijdrage willen leveren aan dit prachtige toernooi, ervoor zorgend dat squash nog meer op de kaart wordt gezet in en rondom Breda? Neem dan gerust contact op met marketing@bress.nl.

Dit wil je niet missen!

Nieuwe Inslag 99, 4817 GN Breda