Actie: Sinterklaas Meezingfeest | Maak kans op 2 vrijkaartjes

De Nobelaer | cultureel centrum

Het Sinterklaas meezingfeest presenteert: Chaos in het kasteel. Sinterklaas en de pieten geven een afscheidsfeestje voor Frits die met pensioen gaat en altijd goed voor het kasteel van Sinterklaas gezorgd heeft. Maar plotsklaps wordt het feestje verstoord door niet zo'n leuke boodschap... Lees verder

Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet.

Sinterklaas en de pieten geven een afscheidsfeestje voor Frits die met pensioen gaat en altijd goed voor het kasteel van Sinterklaas gezorgd heeft. Maar plotsklaps wordt het feestje verstoord door niet zo'n leuke boodschap.

zo 21 november 11:00
Grote Zaal
Prijs: € 13,50

zo 21 november 14:30
Grote Zaal
Prijs: € 13,50

Bestel nu je tickets

Frits gaat met pensioen en Sinterklaas en de pieten geven een afscheidsfeestje. Dit feestje wordt plotsklaps verstoord door een makelaar die van plan is om het kasteel te kopen zodra Frits zijn laatste dag voorbij is. In de kleine lettertjes van de akte staat dat als het kasteel niet onder het beheer van een gediplomeerde kasteelheer of -vrouw valt, Sinterklaas en de pieten het kasteel moeten verlaten. En eigenlijk moeten ze nu maar alvast gaan inpakken. Hoe loopt dit avontuur af?

De organisatie verloot i.s.m. Etten-Leur City App Facebook 2 x 2 vrijkaartjes.

Like & Deel het bericht op de Facebookpagina van Etten-Leur City App en laat weten waarom jij bij de voorstelling moet zijn!

Deze actie geldt voor de 2 voorstellingen op zondag 21 november en loopt tot 8 november 2021.Anna van Berchemlaan, 4872 XE Etten-Leur

Alle data