ROCKY HORROR SHOW

De Nobelaer | cultureel centrum

Let op! GeannuleerdNaar aanleiding van de verscherpte coronaregels en de gebrekkige staat van de huidige locatie hebben we in nauw overleg met de gemeente Etten-Leur moeten besluiten om in de avonduren geen evenementen en voorstellingen meer te organisere… Lees verder

Let op! GeannuleerdNaar aanleiding van de verscherpte coronaregels en de gebrekkige staat van de huidige locatie hebben we in nauw overleg met de gemeente Etten-Leur moeten besluiten om in de avonduren geen evenementen en voorstellingen meer te organiseren. Dit is ook van toepassing op deze voorstelling. Bezoekers die kaarten hebben worden persoonlijk geïnformeerd. Lees het volledige bericht hier.Voor deze voorstelling heb je een coronatoegangsbewijs nodig, waarbij de 1,5 meter afstand in de zaal los gelaten wordt. Meer info.De ROCKY HORROR SHOW is een absolute must-see. Deze krankzinnige musical is een wereldwijd fenomeen met stevige rockmuziek en genomineerd voor vijf Tony Awards. ‘Don’t dream it, be it’.

De ROCKY HORROR SHOW is een hysterische parodie op de klassieke science fiction- en B-horrorfilm. Het pas verloofde stel Brad en Janet verzeild in de wereld van de bizarre dokter Frank-N-Furter en zijn volgelingen. De stormachtige avond ontaardt in een regelrechte libidotest waarbij de seksuele escapades vele grenzen doen vervagen.De hoofdrol is voor Sven Ratzke; een unieke artiest en personality, bejubeld om zijn eigen programma’s zoals Homme Fatale en Where are we now (met muziek van David Bowie). Producties die ook internationaal zeer succesvol waren. Naast Sven Ratzke staan ook musical-vedette Ellen Pieters en de jonge talenten Esmée Dekker, Yoran de Bont en Samir Hassan op het toneel.Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.
Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur