Tis hier geen hotel!

De Nobelaer | cultureel centrum

Let op! Verplaatst01-12-2021 - Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 9 december 2021 naar zaterdag 2 april 2022. Bezoekers met kaarten zijn per e-mail geïnformeerd en ontvangen nieuwe tickets. De pagina met de nieuwe speeldatum wordt zo spoedig mo… Lees verder

Let op! Verplaatst01-12-2021 - Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 9 december 2021 naar zaterdag 2 april 2022. Bezoekers met kaarten zijn per e-mail geïnformeerd en ontvangen nieuwe tickets. De pagina met de nieuwe speeldatum wordt zo spoedig mogeijk gepubliceerd in de agenda.Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer; het leven met pubers is nooit saai. Cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth laten op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder kleerscheuren die pubers overleeft.

Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. En wordt je aanwezigheid als ouder louter gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen. In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.Tis Hier Geen Hotel is een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over (over)leven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.
Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur