EEN LEUKE SAMENWERKING: HET NAAIATELIER X STEDELIJK MUSEUM

Stedelijk Museum Breda

Samen met Het Naaiatelier heeft Stedelijk Museum Breda een eigentijdse tassenlijn uitgebracht. Banners van de expositie Sacha! – 50 jaar modefotografie vormen de basis. Deze tassen, stuk voor stuk unieke producten, zijn nu in verschillende formaten in de museumshop verkrijgbaar. Lees verder

Samen met Het Naaiatelier heeft Stedelijk Museum Breda een eigentijdse tassenlijn uitgebracht. Banners van de expositie Sacha! – 50 jaar modefotografie vormen de basis. Deze tassen, stuk voor stuk unieke producten, zijn nu in verschillende formaten in de museumshop verkrijgbaar.

Samenwerkingsproject
Het ontwerp van de tassen is gemaakt door Marie-Louise Dielissen. De uitvoering ligt bij Het Naaiatelier, onderdeel van ONS Label, een sociale onderneming in Breda waar het draait om talentontwikkeling met opleiding, leer- en werkplekken.

Oog voor detail
Fotograaf Sacha van Dorssen heeft in haar werk veel oog voor detail, mooie materialen en afwerking. Om dat in ere te houden is er in het ontwerp van de tassen gekozen voor volledige afwerking met voering en binnenvakken. Dit maakt dat de tas niet alleen uniek en duurzaam is, maar ook luxe en met veel zorg geproduceerd.

Boschstraat 22, 4811 GH Breda