Win je eigen Oranje bowlingbal

Bezoek je ons tijdens het WK voor een activiteit of combideal met eten? Dan maak je kans op je eigen Oranje bowlingbal! Ook al zit je vast aan de buis gekluisterd om het WK te volgen; we maken het éxtra de moeite waard om ons tijdens het WK te bezoeken! Kom je bijvoorbeeld tussen de wedstrijden door een uurtje bowlen of stoom afblazen met een potje lasergame? Of voordelig saté eten & een uurtje bowlen tijdens een wedstrijd die je tóch niet zo interessant vindt? Dan kun jij zomaar de gelukkige eigenaar worden van je eigen Oranje bowlingbal! Lees verder

Bezoek je ons tijdens het WK voor een activiteit of combideal met eten? Dan maak je kans op je eigen Oranje bowlingbal! 


Ook al zit je vast aan de buis gekluisterd om het WK te volgen; we maken het éxtra de moeite waard om ons tijdens het WK te bezoeken!

Kom je bijvoorbeeld tussen de wedstrijden door een uurtje bowlen of stoom afblazen met een potje lasergame? Of voordelig saté eten & een uurtje bowlen tijdens een wedstrijd die je tóch niet zo interessant vindt? 

 Dan kun jij zomaar de gelukkige eigenaar worden van je eigen Oranje bowlingbal!


Actievoorwaarden:

- Enkel van toepassing voor online boekingen, zodat we per e-mail contact kunnen opnemen met de winnaar.

- Het bezoek aan Vier Hoog moet plaats vinden in de periode van zondag 20 november 2022 tot en met zondag 18 december 2022. 

- We verloten op basis van bovenstaande voorwaarden en op basis van willekeur één bowlingbal onder 

- Alle bezoekers van zowel Vier Hoog Breda als Vier Hoog Zevenbergen in de periode van 20-11-2022 t/m 18-12-2022.

Bavelseparklaan 12, 4817 ZX Breda