Noë Breda

Veemarktstraat 24, Breda

5/ 5

Noë Breda is nieuw in de Veemarktstraat. Stijlvolle stiletto's, ruige modellen en schattige tasjes. Handgemaakt in Italië Lees verder

Noë is gefocust op het ontwerpen van stijlvolle stiletto's, ruige modellen en schattige peeptoes; zowel ultiem chique als pup-cult en voor ieder wat wils. Het merk begon met het ontwerpen van het perfecte paar voor iedere vrouw, wat logischerwijs resulteerde in het feit dat veel moderedacteurs al vanaf dag één fan zijn. Dit 'perfecte paar voor iedere vrouw'  houdt in dat een Noë-paar in diverse stijlen en in wel 88 kleuren wordt ontworpen. Tegelijkertijd  zijn het schoenen die seizoenen lang meegaan.

Het gehele productieproces vindt plaats in 'schoenenwalhalla' Italië, waardoor steevast geconcludeerd kan worden dat Noë zich in het middelpunt van alle mode-ontwikkelingen bevindt. Van de allereerste schetsen tot het inpakken van het eindproduct; bij elk gedeelte van het proces zijn mensenhanden betrokken. Daarnaast is het merk opgebouwd vanuit drie belangrijke premissen; een duurzaam en weldoordacht ontwerp, kwaliteitsgerichte productie door Italiaanse experts en een uitmuntende klantenservice.