De 10 beste ijssalons van Breda

Benieuwd waar je het lekkerste ijs van Breda eet? Wij geven graag wat tips voor de lekkerste verkoeling die er is... ijs! In dit lijstje hebben we de beste ijssalons van Breda voor je op een rijtje gezet. Geniet ervan!

GUSTI 

Gusti is een begrip aan de Ginnekenweg en zeer geliefd bij de kinderen uit de buurt. De perfecte combinatie van lekker eten en drinken onder één dak. Voor het lekkerste ambachtelijke Italiaanse ijs moet je bij Gusti zijn. 

LA BOHEME

Na 40 jaar dagelijks met de fabricage van bonbons bezig te zijn geweest, zijn de vakmensen van La Bohème sinds het jaar 2001 ook actief met de bereiding van ambachtelijk ijs. Het roomijs wordt gemaakt met de maximale toegestane hoeveelheid slagroom en overtreft daardoor vele andere ijssoorten. Je vind La Boheme aan de Prinsenkade in Breda. 

GUSTO DI POL

Pol's Patisserie en IJs verkoopt eigen gemaakt ambachtelijk ijs, ijstaarten, ijsbonbons, verse Belgische wafels en donuts. Dit gezellige zaakje grenst aan de Haagse Markt in Princenhage. 

TOETIE FROETIE

Toetie Froetie is tegenwoordig gevestigd op de hoek van de Grote Markt en de Reigerstraat in een leuk en authentiek pandje. Zij hebben heel veel verschillende smaken ijs die regelmatig afwisselen. Je bent bij Toetie Froetie daarom nooit uitgekeken op de smaken.

FREZZO

Frezzo is een trendy Italiaanse ijssalon aan het Van Coothplein in Breda. Het ijs wordt hier iedere dag vers bereid in eigen keuken. Dagelijks liggen er tot 32 verschillende smaken in de vitrine. Super veel verschillende smaken dus! Er is voor ieder wat wils.

Bon Appetit

Bij Bon Appetit hebben ze een groot assortiment aan verschillende ijssmaken. De locatie van de ijssalon is echt ideaal. De ijssalon is namelijk gelegen aan de Vlaszak. Loop je dus van het station naar de stad om lekker te winkelen. Dan moet je even een tussenstop maken hier.

De IJswinckel

Bij De IJswinckel wordt al het ijs met fruitsmaak uitsluitend met verse producten bereid en dat proef je. Naast alle vaste smaken die zij hebben serveren zij ook elke maand de 'smaak van de maand'. De ijssalon ligt aan het Van Coothplein in Breda. 

LIN'S LOUNGE AND CHOCOLAT BAR

Aan de Hastraat in Breda zit Lin's chocoladeparadijs. Naast chocolade, koffie en thee kun je hier ook heerlijk ijs eten. 

COFFEE TIME

Deze gezellige koffiebar heeft ook een lunchkaart en in de zomer heerlijk schepijs. 

VERHAGE

Bij winkelcentrum heksenwiel vind je de bekende keten Verhage. Bij de vestiging in Breda kun je gezellig eten, maar er is ook een grote ijssalon met tientallen smaken.