De top 5 elektronicawinkels van Breda 

Wil je graag nog snel een cadeautje kopen voor Sinterklaas of Kerst? Je kunt er dan voor kiezen om een model uit de koptelefoon top 5 aan te schaffen. Het is natuurlijk mogelijk om dit online te doen, maar in Breda vind je genoeg elektronicawinkels waar je onder meer koptelefoons kunt kopen. Uiteraard vind je hier ook andere producten die je zou kunnen aanschaffen om vervolgens als cadeau te geven. Doe dit bij een van de beste elektronicaverkopers van Breda, die hieronder genoemd worden. Houd uiteraard wel rekening mee met de geldende coronamaatregelen!

Expert
Zo kun je er onder meer voor kiezen om een aankoop te doen in de vestiging van Expert in Breda. Dit is gevestigd aan de Haagdijk 67, waardoor het dus in de buurt ligt van allerlei andere winkels. Op deze manier kun je de aankoop van een elektronicacadeautje eenvoudig combineren met het kopen van andere cadeaus voor Sinterklaas of Kerst. Het is overigens goed om te weten dat deze Expert elke zondag gesloten is, op de andere dagen is het desondanks wel geopend.

BCC
BCC is net als Expert een elektronicawinkel dat door het hele land vestigingen heeft. Dit bedrijf heeft dan ook een winkel te zitten in Breda. Dit is gevestigd op Woonboulevard Breda XXL, waar het een van de elektronicawinkels is. Dit ligt aan de Kruisvoort en je kunt hier gratis parkeren. BCC biedt je overigens zes beloften: altijd de beste prijs, altijd het beste advies, altijd de juiste keuze, altijd het meeste gemak, altijd de beste service en altijd een duurzame keuze. Klinkt goed, toch?

MediaMarkt
Mogelijk denk je dat BCC de enige elektronicawinkel op Woonboulevard Breda XXL is, maar dit is niet het geval. Hier zit de MediaMarkt namelijk ook nog. Hier kun je uiteraard veel verschillende producten kopen, maar je kunt ook nog gebruik maken van de MediaMarkt Service. Dit is de verzamelnaam van alle opties die aangeboden worden door deze winkel om het je eenvoudig te maken zodat je nog meer uit je aankoop kunt halen. Vraag hier naar in de MediaMarkt in Breda!

Electra
Aan dezelfde straat als Expert vind je nog een andere elektronicawinkel in Breda. In een pand aan de Haagdijk is namelijk ook Electra gevestigd. Sterker nog, dit zit in hetzelfde gebouw als Expert. Vraag ons niet hoe dit precies werkt, maar ook bij Electra is het mogelijk om de beste elektronicaproducten aan te schaffen. Dit kun je overigens niet alleen in de winkel doen, dit bedrijf heeft namelijk ook een handige webshop waar je veel artikelen op kunt kopen.

KPN XL
Aan de Kruisvoort 18 vind je KPN XL, wat dus ook gevestigd is op Woonboulevard Breda XXL. Hier kun je onder meer terecht als je een nieuwe smartphone aan wilt schaffen, maar ook kun je naar KPN XL toegaan voor vaste telefonie en glasvezel internet bijvoorbeeld. Daarnaast biedt het zakelijke producten en dienstverlening aan, net als IT en cloud oplossingen. Heeft KPN XL niet wat je zoekt? Je kunt dan dus eenvoudig naar BCC of MediaMarkt gaan.