Voorverkoop Klunen gaat weer van start!

Nog even en dan kan je carnavalspak weer uit de kast! De Bredase Klûntocht 2019 gaat zondag 10 februari van start. Dit jaar vieren we een jubileum editie; het is de 2x 11e editie. Daar wil je toch bij zijn? De voorverkoop start 1 februari bij Café De Bruine Pij.

2x11 Ut ging vanzelluf, Alaaf!

De Bredase Klûntocht is elk jaar drie weken voor carnaval begint. Het start zondag 10 februari om 13:30 uur. Tijdens deze tocht ga je langs verschillende cafés op de Grote Markt die zijn omgedoopt tot elf Friese steden. Er zijn inmiddels 26 gelegenheden die zich bij de Bredase Klûntocht hebben aangesloten en 14 Friese bezienswaardigheden. In elk café haal je een stempel en na 18.00 uur kun je je volle kaart in de Frieslandhal een volle kaart inleveren voor het unieke klûnkruisje! Ook worden er na afloop verschillende prijzen uitgereikt naar de leukste verklede deelnemer, groep of café.

Voorverkoop

Op 1 februari kun je bij Café De Bruine Pij vanaf 19.00 uur de kaarten kopen. Net zoals vorig jaar kun je alleen kaarten halen in de voorverkoop. Het duurt tot dat alle kaarten op zijn. De klûnkaarten kosten 5,- per stuk. Ieder jaar wordt de opbrengst geschonken aan een goed doel en dit jaar is dat de Grote Kerk van Breda.