Oase Breda wordt Restaurant Nova

Oase maakt plaats voor Restaurant Nova. Het prachtige pand aan de Nieuwe Ginnekenstraat 3 in Breda is vandaag verkocht door Hormax Horecamakelaars. Restaurant Nova gaat zich richten op shared dining met de betere Asian-fusion en internationale invloeden.

Dunkin Donuts komt naar Breda

De bekende keten Dunkin Donuts opent binnenkort een zaak in Breda! De nieuwe vestiging van Dunkin Donuts komt in het voormalige pand van De IJswinckel aan de Nieuwe Ginnekenstraat 7.

Nieuwe Gastropub 'Saus' opent eind januari!

Breda staat op het punt om een gezellige Gastropub rijker te worden met de komst van Gastropub 'Saus'. Een enthousiast trio, bestaande uit broer en zus Pieter en Lara Verstappen en goede vriend Sean McKeown gaan hun droom waar maken. Ze hebben alle drie een enorme passie voor horeca en zijn sinds vandaag trotse eigenaar van een eigen zaak aan de Van Goorstraat 16.

Ciao Belli: de nieuwe Italiaanse hotspot op de Grote Markt in Breda!

Binnenkort opent Ciao Belli haar deuren op de Grote Markt in Breda. Deze Italiaanse hotspot brengt "Italian shared dining" in een uniek interieur naar Breda. Het voormalige pand van Parc wordt momenteel compleet verbouwd en wij mochten als eerste een kijkje komen nem

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: 3-gangen diner en cocktails bij Barbier

Dit knusse, authentieke en sfeervolle café-restaurant vind je in de Vismarktstraat, vlakbij de haven. Wat het leuke is aan Barbier: zodra je de bar aan de voorkant voorbij bent, waan je je in een mysterieuze ruimte waar je intiem kunt borrelen en dineren. Een plek om de tijd te vergeten en te genieten van de lekkerste cocktails, speciaalbieren en bijpassende gerechten. Wij mochten een kijkje nemen en zijn lang blijven plakken. Hieronder lees je meer...

Foodblog: sushi boot, stone plates en cocktails bij Yu & Me Asian Food Club

Wij besloten een kijkje te nemen bij Yu & Me, dit nieuwe trendy restaurant is pas geopend aan de haven in Breda. We kijken uit naar een avond vol sfeer en natuurlijk overheerlijke verse sushi!

Foodblog: Italiaans genieten bij La Forchetta

Vanavond zijn wij bij La Forchetta, een authentiek Italiaans restaurant waar smaak en beleving centraal staan. Stap binnen en laat je meenemen op een culinaire reis door de rijke smaken van Italië. De gerechten worden met passie bereid, met oog voor detail en met de beste ingrediënten.

Leuke lijstjes

19x Halloween in Breda en omstreken

We hebben voor jullie een lijstje gemaakt met de leukste Halloween activiteiten in Breda, van een Haunted Playground 18+ tot een doolhof voor jonkies. Er word lekker gegriezeld hier op allerlei verschillende plekken.

TIPS VOOR EEN ONVERGETELIJK DAGJE BREDA CENTRUM MET KINDEREN

De binnenstad van Breda heeft veel te bieden voor kinderen: leuke kinderwinkels, kindvriendelijke horeca en tal van uitjes en activiteiten. Met deze tips plan je een onvergetelijke dag voor het hele gezin.

De 14 mooiste lifestyle- en woonwinkels in het centrum van Breda

Oktober staat bekend als de woonmaand! De warme zomerdagen maken plaats voor het koude en natte najaar. Het ideale moment dus om je huis wat gezelliger maken. We hebben daarom de mooiste lifestyle- en woonwinkels in het centrum van Breda voor je op een rijtje gezet.