Open Brouwerij dagen bij Bourgogne Kruis!

Tijdens de Week van het het Nederlandse bier is op 21 en 22 mei de Brouwerij Bourgogne Kruis open voor bezoekers. Kom het lekkerste bier uit Brabant proeven en kijken waar het bier wordt gebrouwen in Oosterhout.

BRIK Festival na 3 jaar eindelijk weer terug!

Het Brabants Internationaal Kinderfestival (BRIK) is terug. Van woensdag 8 tot en met zondag 12 juni ontvangen ze je weer in Breda. Deze vijf dagen beleef je spannende, ontroerende en inspirerende verhalen, verteld door gezelschappen uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Engeland.

Hairweaves van Bgorgeous bij The Bow House of Hair!

Wil jij graag een vollere bos en/of langer haar? Dan moet je zeker deze nieuwe hairextensions methode van The Bow House of Hair proberen! Deze behandeling is mogelijk bij alle soorten en kleuren haar. Ze hebben namelijk naast de 10 standaard kleuren ook de mogelijkheid om een andere kleur aan te vragen zodat de kleur perfect matcht met jouw haarkleur. De perfecte methode zonder enige schade aan je haar. Benieuwd? Lees snel door.

Taste The Original aan het Van Coothplein heeft nieuwe eigenaar

Taste The Original aan het Van Coothplein is sinds 1 mei overgenomen door Cas van Boxtel. Deze jonge ondernemer is tevens eigenaar van 5. By Cas aan de Ridderstraat.

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: 3-gangen diner bij Bleue Bar Bistro!

Bleue Bar Bistro, een mooie en sfeervolle Franse Bistro op de Grote Markt. Ik heb al veel positieve verhalen gehoord over deze zaak en besluit om zelf een kijkje te gaan nemen en te genieten van de verschillende gerechten uit de moderne Franse keuken. Bleue verwelkomt zowel jonge als oudere gasten voor zowel zakelijke meetingen als gezellige etentjes met vrienden of familie. Eén ding is zeker, bij Bleue Bar Bistro zit je aan het juiste adres!

Foodblog: lunchen bij Vincents in Etten-Leur

Vandaag besluiten mijn vriendin en ik in Etten Leur te gaan winkelen in het gezellige centrum van Etten leur. We hebben wat te vieren en starten daarom met een lunch bij Vincents. De Franse bistro valt gelijk op, een authentiek geel pand in het centrum van Etten-Leur. Het interieur oogt vrolijk, verzorgd met gezellige zithoekjes en banken. Wij nemen plaats aan het raam op de bank en hebben uitzicht op de grote open keuken.

Foodblog: 5-gangendiner bij Restaurant Chocolat!

Restaurant Chocolat staat bekend om haar fijne, chique gerechten. Met chef-kok Dorus Clement aan het roer wordt er een wereld van verleiding en verwennerij gecreëerd. Kies voor 4, 5, 6 of 7 gangen en laat je verrassen door Franse en Oosterse creaties op hoog niveau. Allergieën? Vegetariër? Specifieke wensen? Daar speelt Chocolat graag op in. “We kunnen voor iedereen koken en altijd iets maken wat je lekker vindt. Daar hebben wij alles voor in huis.’’ Aldus chef-klok Clement.

Leuke lijstjes

6x ijssalons in Breda

Het wordt echt prachtig weer deze week. De temperaturen lopen zelfs op tot 28 graden! Dat betekent goed verkoeling zoeken en wat is nou een betere verkoeling dan een lekker ijsje? Wij hebben voor jullie een lijstje gemaakt met een aantal ijssalons in Breda!

6 tips voor de nationale week zonder vlees

De Nationale Week Zonder Vlees is het bekendste Nederlandse initiatief om de vleesconsumptie te verminderen. De week zonder vlees zal dit jaar vanaf 7 t/m 13 maart zijn. Wanneer je als volwassene deze week geen vlees en zuivel eet, bespaar je: 150 liter water, 121 kilometer autorijden, 770 gram dierenvlees en 2,4 kilo zuivel. Om het wat makkelijker te maken hebben wij speciaal voor jullie de 10 leukste restaurantjes uitgezocht waar je vegan of vegetarisch kunt genieten!

15x dansen in Breda: Finally, we can dance again!

Is het dan eindelijk weer zover? We mogen weer dansen en sjansen zonder de 1,5 meter aan te houden. Na een lange periode genoeg gezeten te hebben is het dan eindelijk tijd om de stoelen en tafels aan de kant te schuiven en los te gaan op de dansvloer. Ben jij alweer vergeten in welke clubs je het beste los kan gaan? Lees hier verder voor de 5 leukste clubs waar het dit weekend allemaal weer kan!