Winnaars Stappen & Shoppen Awards 2024

Vanavond, op maandag 22 april, worden weer de jaarlijkse Stappen & Shoppen Awards georganiseerd bij STRND Breda. We nemen je mee tijdens onze award avond! Alle gasten zijn prachtig gekleed, er is een rode loper, iedereen poseert in onze magazine 'fotobox', en er zijn spectaculaire dans- en zangacts én hele enthousiaste winnaars! Alles komt vanavond aan bod! Natuurlijk worden ook de nieuwe Stappen & Shoppen magazines onthuld en dansen we tot in de late uurtjes. What a Night!

Grote verbouwing Van Lange Mode Breda aan de Wilhelminastraat

Van Lange Mode, gevestigd aan de Wilhelminastraat 5 in Breda, ondergaat momenteel een grote verbouwing. De winkel wordt een stuk groter en krijgt een volledig nieuw interieur. Op 8 en 9 juni staat er een feestelijke openingsweekend gepland. Wij werden uitgenodigd om alvast een kijkje te komen nemen.

Recap Breda Jazz Festival 2024

Afgelopen dagen hebben we de 52ste editie van het Breda Jazz Festival gevierd! Het feest begon donderdag op de Grote Markt, waar een regen van confetti de opening van het festival vierde, een traditie die de unieke energie van dit jaarlijkse evenement symboliseert.

The Bridge 29 Boutique apartment; het meest luxueuze verblijf in Breda

The Bridge29 Boutique Appartement is een gloednieuw juweeltje in de historische binnenstad van Breda. Dit luxueuze appartement opende 17 april haar deuren aan de Lange Brugstraat 29, omringt door winkels en gezellige horeca. Luxe en comfort komen hier samen in een appartement van twee etages en een dakterras met sauna en jacuzzi.

Foodblogs

De laatste foodblogs
FOODBLOG: TOEGANKELIJK EN CULINAIR BIJ RESTAURANT WOLFSLAAR

We stappen binnen in de wereld van Restaurant Wolfslaar, waar gastronomie en passie samenkomen voor een onvergetelijke lunchervaring. Wij laten ons verwelkomen door het groene landschap en het warme onthaal van Rick, de sommelier, die met een brede glimlach ons aperitief op het terras aanbeveelt. Omringd door de serene rust van de tuin en het vrolijke gezang van vogels proosten wij met sprankelende bubbels op een fijne middag.

Een culinaire Lazy sunday Lunch bij restaurant Uijttewaal

Wij brengen onze zondag door bij Restaurant Uijttewaal, sindskort kun je hier genieten van een heerlijke lunch in echte Uijttewaal stijl! Er is keuze uit de Lazy Sunday of een 5-gangen lunch. We zijn ontzettend verwend en nemen je graag mee tijdens deze zondag, lees verder en geniet!

Genieten bij Strøming met een shared dining!

Bij Restaurant Strøming in Etten-Leur beleven we een heerlijke avond op een wel heel bijzondere locatie! In het historische gebouw, ooit de thuisbasis van de charmante herberg 'In de Molen', worden we hartelijk ontvangen door de bediening en nemen plaats in het restaurant.

Leuke lijstjes

Kom tot rust en maak je hoofd leeg: 7x sporten in Breda

Even tot rust komen en ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Maak je hoofd leeg en kom sporten in Breda!

De beste Italiaanse restaurants in de Baronie van Breda

De Italiaanse keuken is misschien wel de populairste keuken in de wereld en staat bekend om kwaliteit en eenvoud met pure ingrediënten. Hou jij ook van de Italiaanse keuken? In dit lijstje hebben we de beste Italiaanse restaurants in de Baronie van Breda voor je op een rijtje gezet!

Dit zijn de 25 beste fine dining restaurants in Breda en de Baronie

Breda is een Bourgondische stad, waar lekker eten en drinken centraal staat. Heb je iets speciaals te vieren of wil je gewoon een avondje culinair in de watten worden gelegd? In dit lijstje hebben we de beste fine-dining restaurants voor je op een rijtje gezet. Een overzicht van alle leuke restaurants in Breda vind je hier.