Opening healthy food hotspot WELL Breda aan de Nieuwe Ginnekenstraat

Foodies opgelet! Aanstaande zaterdag opent WELL zijn deuren aan de Nieuwe Ginnekenstraat 49 in Breda. Bij deze healthy food hotspot kun je ontbijten, lunchen en dineren met uitzicht op de Wilhelminasingel. Heerlijk eten en super gezond!

Nieuw horecaconcept in voormalig pand Sumo Grote Markt

Het voormalige pand van Sumo op de Grote Markt in Breda krijgt eindelijk een nieuwe invulling! Na ruim drie jaar leegstand wordt er nu hard gewerkt aan een compleet nieuw horecaconcept. Eigenaren Jeroen Hersbach (Proost en Dependance) en Peter Beuving lichten alvast een tipje van de sluier.

Restaurant Cheval opent eind februari in Prinsebeek

Op zaterdag 25 februari opent restaurant Cheval haar deuren aan de Meester Bierensweg 43 in Prinsenbeek in het voormalige pand van Grill-ig. Eigenaar Dylan Brouwers nodigde ons uit om alvast een kijkje te komen nemen.

Opening Gastrotheque Mon Dieu aan het Kerkplein in Breda

Het is eindelijk zover Gasttorheque Mon Dieu heeft afgelopen weekend haar deuren geopend! Deze prachtige gastrobar bevindt zich aan de Kerkplein 5. Een zeer mooie locatie met uiteraard het uitzicht op de prachtige Grote Kerk.

Reinier Zonneveld komt voor Koningsdag met speciale live show naar Breda International Airport 


House- en techno festival Free Your Mind viert in 2023 zijn twintigjarige bestaan en zal daarom op Koningsdag groots uitpakken met een evenement op Breda International Airport. Headliner op deze extra feestelijke editie van Free Your Mind Kingsday is niemand minder dan techno gigant Reinier Zonneveld die met een extra lange live set zal optreden.BRESS Breda Student Sports helps you set your new year’s resolutions!

Starting the year with a good intention to get fit? BRESS Breda Student Sports helps you set your new year’s resolutions the right way! Did you know that 80% of people setting goals for themselves do not achieve them by the end of the year? To give you a helping hand to achieve your goals we have a good deal!!!

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: verrast worden op hoog niveau bij Fransjepan

Chef-kok en eigenaar Frans van Leeuwerden opende op 1 september 2022 de deuren van Fransjepan: een ‘oude herenclub in modern jasje’, zoals hij het zelf noemt. De plek waar je op een laagdrempelige manier kunt genieten van een culinair spektakel, zo hebben we gemerkt. Wij werden uitgenodigd en nemen je in deze foodblog graag mee door het 7-gangen tasting menu die wij mochten proeven.

Foodblog: Shared Dining bij Big Belly Bar & Garden

Vanavond staat in het teken van Shared Dining, wat betekent dat er meerdere gerechten op tafel worden gezet. Zo genieten we van zoveel mogelijk lekkers van de uitgebreide menukaart van Big Belly! Onder het genot van verschillende biertjes proeven wij een selectie van de vele gerechten.

Foodblog: gastronomisch dineren bij Uijttewaal

Wij zijn door Restaurant Uijttewaal uitgenodigd om van een acht-gangendiner (!) te mogen komen genieten. Wat een fantastische avond hebben wij hier beleefd vol gastronomie, verrassingen en gezelligheid. De wijn-spijs combinaties zijn ster-waardig, de bediening ontzettend attent en kundig en er heerst een fijne ambiance in het restaurant. We nemen jullie graag mee in de culinaire reis die wij in dit fantastische restaurant hebben gemaakt.

Leuke lijstjes

16x duurzame winkels in Breda

Duurzaam winkelen! Dat kan bij deze 16 Bredaase winkels. Hou jij van shoppen en vindt je het ook belangrijk om aan de mens, dier en milieu te denken? Neem dan zeker dit lijstje door!

7 plekken om boeken te vinden tijdens de Poëzieweek

Elk jaar eind januari wordt poëzie extra in het zonnetje gezet. Poetry International had de stap genomen om de laatste donderdag van januari uit te roepen tot Gedichtendag.

Dit zijn de vegan diner hotspots in Breda

Vegan is hot! Het is niet alleen beter voor dier, milieu en gezondheid maar ook super lekker. Steeds meer restaurants bieden daarom ook vegan opties aan. Ben je benieuwd bij welke Bredase restaurants je lekker vegan kunt dineren? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet (afhaalrestaurants hebben we niet meegenomen in dit lijstje). Vegan lunchen? Check dan dit lijstje!