21 nieuwe restaurants uit Breda op een rijtje

Vind je het (net als wij) leuk om nieuwe restaurants uit te proberen? Dan zit je voorlopig wel even goed! Dit jaar openden veel nieuwe restaurants hun deuren in Breda. Onderstaand hebben we er twintig voor je op een rijtje gezet.

Nerdish, super fresh delivery and takeaway

Het is eindelijk zover… Vandaag opent Nerdish haar deuren! Een nieuw delivery en takeaway concept met een ruime keuze uit al jouw favoriete cuisines. Geen eindeloze discussies meer met vrienden of familie over wie wat wilt eten, want bij Nerdish kan iedereen zijn eigen keuze maken. Eén bestelling, meerdere cuisines en maar één keer bezorgkosten! Benieuwd? Lees snel verder over dit nieuw concept!

Struinen in de tuinen sluit inschrijvingen binnenkort

Acts en tuineigenaren hebben nog twee weken om zich in te schrijven voor het gastvrije tuinenfestival Struinen in de Tuinen. De deadline staat op 1 augustus en iedere soort tuin of act is welkom: muzikanten, dansers, theatermakers en cabaretiers krijgen een podium in het groen.

Bach en Piazzolla in de Grote kerk

Het derde concert in de serie BACH op ZONDAG in de Grote Kerk Breda wordt gegeven door Aart Bergwerff, Organist van de Grote Kerk. Bergwerff heeft een grote passie voor de muziek van Bach maar is tevens een virtuoze avonturier op het orgel. In dit programma legt hij de relatie tussen de fuga’s van Bach en de tango van Piazzolla, een ontmoeting tussen de grilligheid van de barok en de willekeur van de tango !

Foodblogs

De laatste foodblogs
Foodblog: De Dillenburg

Donderdagavond, een tijd geleden... Maar we mogen weer! Vanavond staat een diner op het programma bij restaurant De Dillenburg. Dit nieuwe restaurant is sinds 26 juni geopend in hartje Ginneken. Wat direct opvalt bij binnenkomst is de prachtige locatie met grote binnentuin. Klassiek pand, Frans sfeertje, mede door de mooie aankleding en overkapping in de tuin doet het ons spontaan aan de perfecte trouwlocatie denken.

Foodblog: Tafel van 8, een oase van rust in de polder

Tijdens een ferme fietstocht door de Bredase polder richting Prinsenbeek krijgen we enorm veel zin in een koel drankje en wie weet wat lekkers erbij. Onverwacht duikt een groene oase voor ons op; het is Tafel van 8. Bestierd door Marcel en Nancy Villerius. We strijken neer op het zonnig terras.

Foodblog: dineren bij restaurant Zuyd

Eindelijk is het zover! De horeca mag weer volledig haar deuren openen en de avondklok is verdwenen, dus we kunnen weer doen wat we het liefste willen: urenlang tafelen! En waar kun je dat nu beter doen dan bij Restaurant Zuyd? Na onze Zuyd voor Thuys ervaring mogen we eindelijk weer een avond culinair genieten aan de Ginnekenweg.

Leuke lijstjes

21 nieuwe restaurants uit Breda op een rijtje

Vind je het (net als wij) leuk om nieuwe restaurants uit te proberen? Dan zit je voorlopig wel even goed! Dit jaar openden veel nieuwe restaurants hun deuren in Breda. Onderstaand hebben we er twintig voor je op een rijtje gezet.

5x Sport zondag

Ben jij een echte sportliefhebber? Dan hebben wij voor jou een leuk lijstje in elkaar gezet voor aankomende zondag! Het is zondag een belangrijke dag voor Nederland als het om sport gaat. Max Verstappen rijdt zijn thuiscircuit in Formule 1 om 15.00 en ons Nederlandse voetbalelftal speelt om 18.00 de 1/8 finale. Een volle oranje zondag. Weet je nog niet waar deze wedstrijden wilt kijken? Neem dan snel een kijkje door ons leuke lijstje.

5x tips voor de beste Vaderdag

Aanstaande zondag is het Vaderdag! Op deze dag verwennen we alle vaders een beetje extra. Heb je moeite met het vinden van een perfect Vaderdag cadeau? In dit lijstje vind je inspiratie voor een cadeau of een leuke hotspot waar je jouw vader mee naar toe kunt nemen. Lees snel verder!