Studentenraad

Je hoort vaak dat je studententijd de leukste periode van je leven is, desondanks kun je tijdens je studententijd tegen veel verschillende problemen aan lopen. Denk bijvoorbeeld aan problemen zoals huisvesting, studiedruk of werkgelegenheid. De Studentenraad helpt je bij deze problemen.

Op lokaal niveau behartigen wij de belangen van studenten door samen te werken met partijen zoals studie- en studentenverenigingen, de gemeente en de hogescholen. Zo proberen wij een brug te slaan tussen de studenten, de gemeente en de hogescholen. Op landelijk niveau werken we samen met de Landelijke Studentenvakbond. Zo kunnen we de problemen van de Bredase student ook landelijk aankaarten, en kunnen we tegelijkertijd de landelijke problematiek zoals het leenstelsel aanpakken. 

Daarnaast staan we altijd paraat om vragen over alles wat met studeren in Breda te maken heeft te beantwoorden. Zo kun je altijd bij ons terecht met vragen over bijvoorbeeld je studie, je huisbaas en al het andere wat te maken heeft met het studentenleven. Onze contactgegevens vind je hieronder. 

www.studentenraadbreda.nl
bestuur@studentenraadbreda.nl
Facebook.com/studentenraadbreda
Instragram.com/studentenraadbreda