Dutch Mega Sale in Breepark

Breepark Breda

De herfst is officieel aangebroken, wat betekent dat het tijd is om je kledingkast een flinke upgrade te geven! Na een succesvolle kledinguitverkoop in Den Bosch, wilt de Dutch Mega Sale nu ook graag de inwoners van Breda en omliggende gebieden laten profiteren van topmerken zoals Dirkje, Koko Noko, Tommy Hilfiger, Vingino, DJ Dutchjeans, New Zealand Auckland, Raizzed Jeans, Scotch & Soda. En dat alles met de beste kortingen van 50% tot wel 90%! Lees verder

De herfst is officieel aangebroken, wat betekent dat het tijd is om je kledingkast een flinke upgrade te geven! Na een succesvolle kledinguitverkoop in Den Bosch, wilt de Dutch Mega Sale nu ook graag de inwoners van Breda en omliggende gebieden laten profiteren van topmerken zoals Dirkje, Koko Noko, Tommy Hilfiger, Vingino, DJ Dutchjeans, New Zealand Auckland, Raizzed Jeans, Scotch & Soda. En dat alles met de beste kortingen van 50% tot wel 90%!

Nodig je vrienden en familie uit en kom samen geweldige koopjes scoren. Maak van je bezoek aan de uitverkoop meteen een uitje voor het hele gezin door een bezoek te brengen aan Kabonk, het grootste indoor speelparadijs van Europa, dat toevallig naast de Dutch Mega Sale gevestigd is. Geniet van een dag vol shoppen en plezier voor jong en oud!

Bavelseparklaan 11, 4817 ZX Breda

Alle data