La Gym (Women-only) OPENT 1 APRIL

Keizerstraat 19G, Breda

Een women-only personal training studio op een fantastische locatie in Botanique Breda. Lees verder

Een women-only personal training studio op een fantastische locatie in Botanique Breda. 

"Unleash your power!"

La gym is Breda's meest luxe, trainingsstudio voor alleen vrouwen! Wij begrijpen dat vrouwen unieke fitnessdoelen hebben en daarom bieden wij net dat extra beetje comfort en begrip als het gaat om ons lichaam en fitness. 

Trainen in een omgeving met alleen vrouwen geeft een veilig gevoel en zorgt ervoor dat je kunt focussen op jezelf, zonder afleiding of je bekeken/geïntimideerd te voelen. La gym is meer dan een gym. Wij zijn er om jouw te ondersteunen in welk doel je dan ook hebt. Je een inspirerende omgeving te bieden waar je, je kan inspannen en ontspannen. Daar waar je de beste versie uit jezelf zult halen. Wij zijn gespecialiseerd in training rondom en na zwangerschap. Onze studio biedt; 

- Personal training

- Strength Small group training (max 6 deelnemers) 

- Groepslessen (barre, pilates, baby&me)


Strength, Safety & Society

Ervaar de voordelen van krachttraining en ontwikkel een duurzame sportroutine die jouw levensstijl ondersteund. Voel je tijdens het trainen veilig, en investeer ongestoord in jezelf. Sluit je aan bij onze inspirerende community van gelijkgestemde vrouwen en ontdek wat er kan ontstaan als wij onze krachten bundelen. 

Loop nooit meer doelloos door een gym heen!

  • Beauty & health, Lifestyle, Sport & vrije tijd
  • la gym
  • Cash, Maestro