ZUITNL The Sports Community

Trivium 120, Etten-Leur

Een plek waar sportiviteit en ontspanning samenkomen. Lees verder

Niets verbindt ons meer dan sport. Dat gaf ons de inspiratie om een plek te creëren waar jij onder de beste omstandigheden 12 maanden per jaar kunt tennissen, squashen, padellen en bowlen. Het fysiekcentrum van ZUITNL werkt met high-end fitnessfaciliteiten en altijd onder begeleiding van de beste personal trainers. Een plek waar sportiviteit en ontspanning samenkomen.

De 5 gravel tennisbanen en de 4 padelbanen liggen op de bovenste verdieping onder een uniek transparant dak dat in 4 minuten automatisch open en dicht kan!

TENNIS
Je hebt de keuze uit 5 gravel- en 4 hardcourtbanen. Op de gravelbanen speel je onder het wereldwijd unieke open roof system.

SQUASH
Je lekker uitleven met een potje squash? Er liggen 4 prachtige banen voor je klaar!

PADEL
Padel is een mix van squash en tennis. We dagen je uit om op een van onze 4 padelbanen te komen spelen!

BOWLING
Beleef een leuke tijd samen bij ZUITNL bowling. We beschikken over interactieve bowlingbanen en een uitgebreide horeca.
Kijk hier voor de tarieven, arrangementen en het reserveren.

BREAK
Genieten in een sportieve omgeving van een hapje en een drankje. In onze brasserie Break gaan inspanning en ontspanning hand in hand.

VERGADERRUIMTE
Vergaderen in een gebouw waar je wordt gestimuleerd om creatief te denken! Wij beschikken over een spreekkamer en een ruime vergaderruimte.

TOPSPORTFACILITEITEN
Alle faciliteiten om topsport te beoefenen zijn bij ZUITNL aanwezig zodat de speler zich volledig kan focussen op zijn/haar trainingsdoelen.

FITNESS & FYSIO
Zorg dat je fit bent. Bij ZUITNL fysiek hebben we topfaciliteiten en sport je intensief samen met ervaren fysiotherapeuten en personal trainers. We gaan daarbij voor 100% begeleiding.

  • Fitness, Tennis
  • Cash, Maestro