Koopzondag Etten-Leur met extra: Explorer the Dinosaur

Winkelcentrum Etten-Leur

Maak kennis met Explorer, de meest nieuwsgierige en avontuurlijke dinosaurus die je ooit zult ontmoeten! Lees verder

Stel je voor… je loopt op Koopzondag 30 juli in Winkelcentrum Etten-Leur en er komt een dinosaurus uit een winkel gesprongen! Wat zou jij doen? Gillend wegrennen? Of geef je hem een aai over zijn bol en gaat met hem op de foto? Kom langs en beleef het zelf!Superleuk voor de kleintjes!

Kom je langs bij Explorer the Dinosaur op koopzondag 30 juli tussen 12:00 en 16:00 uur?

Maak kennis met Explorer, de meest nieuwsgierige en avontuurlijke dinosaurus die je ooit zult ontmoeten! Met zijn levendige groene schubben, scherpe klauwen en een staart die zwaait als een vlag in de wind, is hij een ware legende onder zijn soort. Samen met Explorer de Dinosaurus kunnen kinderen de geschiedenis tot leven brengen en een duik nemen in een wereld vol fantasie. Ze kunnen hun verbeelding de vrije loop laten terwijl ze door ‘de tijd reizen’, dinosaurus tattoo krijgen en nog veel meer. Dat belooft een leuke dag te worden voor het hele gezin!

Hoe ziet deze middag eruit?
Tijdens Explorer the Dinosaur valt er veel te beleven. Kom kijken naar de verrassende Dinoshow, je bent welkom op de Dino Camping, ga op de foto voor het greenscreen en als de foto uit de printer komt sta jij ineens tussen de Dinosaurussen in een wildpark. Laat je schminken als een gevaarlijke Dino of neem een stoere Dino glittertattoo en leef je uit op het grote Dino springkussen met glijbaan. Een beker modderwater en een dinokoekje gaat er daarna wel in!

De winkels zijn op 30 juli geopend van 12:00 – 17:00 uur.

Bij Hippe Ukkiez aan de Hof van den Houte kun je je eigen glitter tattoo komen ontwerpen.

Onze horeca nodigt je van harte uit om plaats te nemen op hun terras en te genieten van een hapje en een drankje.

Burchtplein 74 , 4873 BN Etten-Leur