Sound Dog

Oude Baan 8, Breda

Sound Dog Breda verhuurt oefenruimtes en zaal voor bands en overige artiesten. Aanwezig: luxe relaxruimte met dartbanen, pooltafel, flipperkast en bar. Lees verder

Sound Dog Breda verhuurt diverse oefenruimtes voor bands en overige artiesten. Alle ruimtes zijn geluiddicht en voorzien van een afzonderlijke airco met frisse lucht toevoer. Er zijn ruimtes die compleet voorzien zijn van alle benodigde apparatuur (zanginstallatie, drumstel, bas- en gitaarversterkers), maar ook lege ruimtes. Bij de lege ruimtes horen berghokken. Bands die over eigen apparatuur willen spelen kunnen een contract afsluiten voor zo’n ruimte, inclusief berghok. Alle ruimtes zijn identiek, 35 M2 (binnenmaat 7 x 5 x 3 meter). Verder biedt Sound Dog alles wat een band/muzikant/artiest nodig heeft om succesvol verder te komen. Denk aan muzieklessen, try-out optredens (om podiumervaring op te doen), advies en ondersteuning bij zaken als management, merchandise, cd/demo opnames, muzikantenbank (waar muzikanten elkaar kunnen vinden), enzovoorts. Verder is er een ruime en luxe relaxruimte aanwezig inclusief bar en personeel. Hier kan men een hapje en drankje bestellen, maar ook terecht voor snaren, plectra, drumstokken en meer muzikantenspul. Je moet nou eenmaal wel verder kunnen oefenen als je een snaar of drumstok breekt. Instrumenten worden hier ook verhuurd. Dus mocht je even niet beschikken over je eigen gitaar, bas of keyboard… geen probleem, dan huur je er gewoon één voor een paar uurtjes. Openingstijden Sound Dog is dagelijks geopend van 11:30 tot 0:30 (Gesloten op 1e & 2e kerstdag en op 31 december). Prijzen De oefenruimtes zijn verdeeld in ruimtes met of zonder apparatuur.De ruimtes inclusief apparatuur zijn te huren per blok van 3 uur. Te weten: 12:00 – 15:00, 15:00 – 18:00, 18:00 – 21:00 en 21:00 – 24:00 (Aangepaste tijden mogelijk. Al vanaf 9:00 kun je terecht). Voor aangepaste tijden kun je bellen. Per uur betaal je 10 euro (incl. BTW) Behalve apparatuur, krijg je er ook drie microfoons met snoeren bij. Extra microfoons zijn bij te huren. Voor de ruimtes exclusief apparatuur worden jaarcontracten afgesloten. Je hebt dan een jaar lang recht op een eigen oefenruimte op een vaste dag. Je hebt de keus om te komen oefenen van 12:00 tot 18:00 of van 18:00 tot 24:00. De kosten zijn 100 euro per maand. Je betaalt één maand borg vooraf. De opzegtermijn is een maand, dus je zit niet per sé vast aan een heel jaar. Als je opzegt wordt de borg gebruikt om de huur voor laatste maand te betalen. Een berghok is bij te huren voor 25 euro per maand. Daar kan ruim een volledige backline is. Wil je een volledige dag voor jezelf/band, dan betaal je 250 euro per maand. Je hebt in dat geval toegang van 12:00 tot 24:00 op jouw vaste dag. Toekomst Sound Dog heeft veel plannen voor de toekomst. Denk aan band battles, een opnamestudio en uitbreiding van oefenruimtes. Ook willen we workshops/clinics gaan geven. Wij vinden de mening van bands/muzikanten zeer belangrijk. Heb jij goede ideeën? Laat het weten, wellicht kunnen wij ze doorvoeren binnen Sound Dog.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.