Ofzo & Co Kappers en Wellness

Ginnekenweg 324, Breda

5/ 5

Wie de fraaie salon van OFZO & CO Kappers en Wellness binnenstapt wordt meteen getroffen door de aangename, relaxte sfeer. De luxe uitstraling overheerst niet, maar vormt een prettig geheel met het vakmanschap van deze gedreven kappers en schoonheidsspecialisten. Hier zorgen haarspecialisten voor een realistische en tot de verbeelding sprekende vertaling van het extreme modebeeld naar een draagbare coupe, waar mensen graag mee naar buiten treden. Lees verder

Wie de fraaie salon van OFZO & CO Kappers en Wellness binnenstapt wordt meteen getroffen door de aangename, relaxte sfeer. De luxe uitstraling overheerst niet, maar vormt een prettig geheel met het vakmanschap van deze gedreven kappers en schoonheidsspecialisten. Hier zorgen haarspecialisten voor een realistische en tot de verbeelding sprekende vertaling van het extreme modebeeld naar een draagbare coupe, waar mensen graag mee naar buiten treden.

Ginnekenweg 324, 4835 NL Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.