Teuben Gifts & Fashion

Ginnekenweg 7, Breda

5/ 5

Wij zijn Ron en Peggy al bijna 30 jaar zelfstandig ondernemers. Eind 2015 zijn wij begonnen met de winkel te veranderen, met fashion en gifts met daarnaast het assortiment van hoe wij ooit begonnen zijn. Het is enorm leuk om een afwisselend assortiment te voeren. Wij zien de ​webshop ​​​als een mooie aanvulling van de winkel. Niet alle producten die wij in de winkel verkopen staan op de webshop, maar bent u in de buurt van Breda Ginnekenweg kom dan gewoon even binnen om alle producten te voelen en te zien. Lees verder

Wij zijn Ron en Peggy al bijna 30 jaar zelfstandig ondernemers. Eind 2015 zijn wij begonnen met de winkel te veranderen, met fashion en gifts met daarnaast het assortiment van hoe wij ooit begonnen zijn.

Het is enorm leuk om een afwisselend assortiment te voeren. Wij zien de webshop als een mooie aanvulling van de winkel.

Niet alle producten die wij in de winkel verkopen staan op de webshop, maar bent u in de buurt van Breda Ginnekenweg kom dan gewoon even binnen om alle producten te voelen en te zien.

Ginnekenweg 7, 4818 JA Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.