BLIND WALLS GALLERY I WANDELTOUR

Ze zijn er weer! De Blind Walls Gallery wandeltours! 🎉✨ Vanaf 29 april kun je elke laatste zondag van de maand met ons op pad en ontdek je de verhalen en leuke weetjes achter de schilderingen. Boek snel een van de tours: http://bit.ly/BWGtickets ~ Data ~ · 29 april · 27 mei · 24 juni · 29 juli · 26 augustus · 30 septemper · 28 oktober ~ Over Blind Walls Gallery ~ Op het oudste geschilderde Nederlandse stadsgezicht (1520) staat de Bredase stadsmuur prominent afgebeeld. De muur gaf de stad aanzien en stond symbool voor vrijheid, handel en welvaart. De oude muur is grotendeels verdwenen. De muren die het huidige aanzien van de stad bepalen zijn vaak grauw. De Blind Walls Gallery verbetert samen met internationale kunstenaars het aanzien van de stad. ~ Muurschilderingen met een missie ~ Inmiddels bestaat de Blind Walls Gallery uit zo'n 70 (!) betekenisvolle muurschilderingen! De schilderingen verbeelden de verschillende verhalen van Breda, geïnspireerd op het verleden, heden en de toekomst van de stad. Inwoners kunnen bijdragen door een muur te adopteren of ter adoptie aan te bieden. Zo krijgen de muren van Breda een nieuwe aanblik en allure. ~ Praktische info ~ · Vertrek vanaf Mols Parking · Tickets: €15,- pp · We Are Public-pashouders lopen gratis mee (bestel wel een WAP ticket!) · Groepsgrootte max 15 personen · De tours gaan door als er minimaal 5 deelnemers zijn · Grotere groep of andere wensen? Boek dan een rondleiding op maat via www.blindwalls.gallery Alvast zien wat je te wachten staat? Ga dan naar www.blindwalls.gallery/app/ of download de Blind Walls Gallery app! Lees verder

Ze zijn er weer! De Blind Walls Gallery wandeltours! 🎉✨

Vanaf 29 april kun je elke laatste zondag van de maand met ons op pad en ontdek je de verhalen en leuke weetjes achter de schilderingen.


Boek snel een van de tours: http://bit.ly/BWGtickets


~ Data ~

· 29 april

· 27 mei

· 24 juni

· 29 juli

· 26 augustus

· 30 septemper

· 28 oktober


~ Over Blind Walls Gallery ~

Op het oudste geschilderde Nederlandse stadsgezicht (1520) staat de Bredase stadsmuur prominent afgebeeld. De muur gaf de stad aanzien en stond symbool voor vrijheid, handel en welvaart. De oude muur is grotendeels verdwenen. De muren die het huidige aanzien van de stad bepalen zijn vaak grauw. De Blind Walls Gallery verbetert samen met internationale kunstenaars het aanzien van de stad.


~ Muurschilderingen met een missie ~

Inmiddels bestaat de Blind Walls Gallery uit zo'n 70 (!) betekenisvolle muurschilderingen! De schilderingen verbeelden de verschillende verhalen van Breda, geïnspireerd op het verleden, heden en de toekomst van de stad. Inwoners kunnen bijdragen door een muur te adopteren of ter adoptie aan te bieden. Zo krijgen de muren van Breda een nieuwe aanblik en allure.


~ Praktische info ~

· Vertrek vanaf Mols Parking

· Tickets: €15,- pp

· We Are Public-pashouders lopen gratis mee (bestel wel een WAP ticket!)

· Groepsgrootte max 15 personen

· De tours gaan door als er minimaal 5 deelnemers zijn

· Grotere groep of andere wensen? Boek dan een rondleiding op maat via www.blindwalls.gallery


Alvast zien wat je te wachten staat?

Ga dan naar www.blindwalls.gallery/app/ of download de Blind Walls Gallery app!

  • Cultureel
  • 15 euro per persoon