Uit Je Plaat Muziekroute

Wie aan Breda denkt, denkt aan muziek! Ga op pad door de stad en leer de rijke muziekgeschiedenis van Breda kennen. Lees verder

Wie aan Breda denkt, denkt aan muziek! Van de dancemuziek van internationale nummer 1 DJ’s Tiësto en Hardwell tot de rockmuziek op Breda Barst. Van de syncopische ritmes op het Breda Jazz Festival tot de Nederpop hits op Breda Live. Ga op pad door de stad en leer de rijke muziekgeschiedenis van Breda kennen. Tijdens deze bijzondere tour gaan jullie op pad met een platenspeler die jullie alle muzikale verhalen over Breda zal vertellen. Naast dat jullie op pad gaan met het muzikale verhaal van Breda, mogen jullie ook een aantal van jullie favoriete platen meenemen. Breda leent zich er perfect voor om even een momentje te nemen, ergens te gaan zitten en een plaatje te luisteren. Maak hier tijdens de route dan ook zeker gebruik van! Deze route kunnen jullie wandelend of op de fiets maken.

Jullie beginnen deze activiteit met een welkomstdrankje op ons terras terwijl wij jullie stap voor stap uitleggen hoe de platenspeler werkt en hoe jullie erachter gaan komen welke route jullie gaan volgen. Hierna zullen jullie een platenspeler krijgen en de mogelijkheid krijgen om een aantal van onze prachtige platen uit te kiezen om tijdens de route te beluisteren. Op deze manier hebben jullie zelf de controle over hoe lang jullie genieten van deze ontdekkingsreis door Breda.

  • Cultureel, Muziekaal
  • https://uitjeplaatbreda.nl/arrangement/uit-je-plaat-muziekroute/