Uit Je Plaat Fietstour Compleet

Ontdek aan de hand van de platenspeler het centrum en buitengebied van Breda op de elektrische Beachin Cruiser. Lees verder

Stel je voor: jullie hebben je stijlvolle custom e-bike geparkeerd en zitten in het prachtige Markdal, genietend van de mooie omgeving. De authentieke draagbare platenspeler speelt het plaatje dat perfect past bij de setting. Dat wil je toch?! Tijdens de complete Uit Je Plaat fietstour gaan jullie op pad met een platenspeler en ontdekken jullie het centrum en het prachtige buitengebied van Breda op de stijlvolle elektrische Beachin Cruisers van New Cool Electric. De elektrische Beachin Cruisers zorgen ervoor dat jullie lekker actief bezig zijn, maar dat jullie toch helemaal ontspannen kunnen genieten van de mooie omgeving. Tijdens de route zijn er een aantal mooie plekken waar jullie even kunnen stoppen om te genieten van een plaatje dat zorgvuldig voor jullie is uitgezocht. Fietsen door de mooie omgeving van Breda is een activiteit voor jong en oud. Geniet tijdens en na afloop van de tour van een drankje bij de vele mooie terrassen op de route.

Door middel van een knooppuntenroute die jullie langs de mooiste plekken brengt, zullen jullie in 4 uur tijd het zuiden van Breda gaan verkennen. Jullie fietstocht begint in de haven van Breda, vervolgt zich langs de Singels, de sfeervolle Ginnekenmarkt en door het uitgestrekte landschap van het Markdal en het Mastbos. Op de route hebben wij voor jullie de mooiste plekken uitgezocht om een stop te maken met een lekker hapje en drankje en jullie favoriete plaat op de achtergrond. Jullie tour eindigt bij BAAI, waar jullie met een drankje na kunnen genieten van dat heerlijk ontspannen sfeertje.

  • Actief & sportief, Cultureel, Eten & drinken, Muziekaal
  • https://uitjeplaatbreda.nl/arrangement/uit-je-plaat-fietstour-compleet/