Yoga

oga saai? Zeker niet! Yoga is ontspannen én inspannen. Je strekt je spieren en werkt aan je flexibiliteit, maar je versterkt ook de spieren in je armen, benen en core. De combinatie van verschillende liggende, zittende en staande houdingen maken yoga is een full body workout waarbij je met een relaxed gevoel naar huis gaat. Een perfecte start van de zondagochtend. Onze enthousiaste yogadocente Lisa laat je graag kennis maken met de sport. Ze geeft naast Yoga ook Funboksen en is zelf regelmatig te zien tijdens de kickboks trainingen.. Twee uiterste zou je zeggen, maar toch is het een perfecte aanvulling op elkaar. Lees verder

oga saai? Zeker niet!
Yoga is ontspannen én inspannen. Je strekt je spieren en werkt aan je flexibiliteit, maar je versterkt ook de spieren in je armen, benen en core. De combinatie van verschillende liggende, zittende en staande houdingen maken yoga is een full body workout waarbij je met een relaxed gevoel naar huis gaat. Een perfecte start van de zondagochtend.

Onze enthousiaste yogadocente Lisa laat je graag kennis maken met de sport. Ze geeft naast Yoga ook Funboksen en is zelf regelmatig te zien tijdens de kickboks trainingen.. Twee uiterste zou je zeggen, maar toch is het een perfecte aanvulling op elkaar.

Wanneer je denkt aan Back2thegym, denk je misschien niet meteen aan yoga. Toch vinden wij yoga een perfecte aanvulling van ons aanbod. Het is juist een hele goede toevoeging aan je trainingsschema met kickboksen, funboksen of andere intensieve sporten, omdat je zoveel mogelijk je spieren loslaat in plaats van ze aan te spannen. Het herstelt en versterkt je spieren, gewrichten en bindweefsels.

Yoga bij Back2thegym is voor iedereen, het is laagdrempelig en niet zweverig. We kunnen je er natuurlijk veel meer over vertellen maar we nodigen je graag uit om het zelf te ervaren met een gratis proefles.

  • Actief & sportief