Almety self care beauty center

Pastoor van Spaandonkstraat 30, Breda

Almety self-care beauty center is een uniek concept in Nederland. Ervaar het ultieme 'me' moment in de beauty center. Bij deze salon kun je een maandabonnement afsluiten om langs te komen voor je me-time zoals: gezichtsbehandeling, ontharing, infrarood licht therapie, vetverlies en Nail Art printers. Het leuke hieraan is dat je zelf de behandelingen kunt uitvoeren. Lees verder

Almety self-care beauty center is een uniek concept in Nederland. Ervaar het ultieme 'me' moment in de beauty center. Bij deze salon kun je een maandabonnement afsluiten om langs te komen voor je me-time zoals: gezichtsbehandeling, ontharing, infrarood licht therapie, vetverlies en Nail Art printers. Het leuke hieraan is dat je zelf de behandelingen kunt uitvoeren. 

Bij het abonnement heb je onbeperkt toegang tot alle faciliteiten. Ook is het mogelijk om losse behandelingen te kopen. Verder kun je in de self-care beauty center terecht voor vakkundig advies.

Met apparatuur voor onder andere gezichtsverzorging, ontharing, infrarood licht therapie, vetverlies en Nail art kun je een eigen routine creëren. De apparaten zijn speciaal afgestemd en daarom veilig voor eigen gebruik. Naast self-care behandelingen zijn er ook specialisten voor behandelingen aanwezig zoals gezichtsbehandelingen, wimperextensions en meer!

  • Beauty & health
  • Maestro