Barber Juul

Adriaan van Bergenstraat 220 A, Breda

Barber Juul, de plek voor mannen om je haar en baard te laten doen. Wil je ontspannen of heb je een frisse look nodig? Lees verder

Barber Juul is een moderne barbershop aan de Adriaan van Bergerstraat. Julius heeft na zijn opleiding de eerste stappen van zijn barber carrière bij een barbershop in Rotterdam doorlopen. Na het verder perfectioneren van het barber beroep in de avonden heeft hij besloten zijn kunstvorm verder voort te zetten in ons stadje Breda.

Ik heb het hier over een kunstvorm omdat Julius enorm perfectionistisch is en ook nu nog tijd steekt in aanleren van nieuwe technieken. De missie van de shop is dan ook om de klanten de beste kwaliteit te geven waarbij tijd geen restrictie vormt. 

Naast een moderne barbershop is Barber Juul sterk 3 door de Amerikaanse Hip-Hop scene en de relaxte vibe van de Westkust. Deze invloeden zijn ook terug te vinden in de shop met covers van klassieke Hip Hop albums en skateboards met de recent overleden LA Lakers legende Kobe Bryant als decoratie.

Verwacht dan ook een relaxte sfeer met Hip-Hop klassiekers op de achtergrond.


Adriaan van Bergenstraat 220 A, 4811 SW Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.