Beleef Breda

't Sas 8, Breda

BeleefBreda is al jaren de échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. In 2007 begonnen we met het verhuren van kano’s en tegenwoordig bieden we meer dan 140 verschillende activiteiten aan. Per jaar laten we meer dan 35.000 mensen van Breda genieten en ze stellen het op prijs, we krijgen gemiddeld een eindcijfer van boven de 8.4! Van een klein aantal kano’s naar marktleider in Breda; onderweg is BeleefBreda haar ziel niet verloren. Lees verder

BeleefBreda is al jaren de échte specialist op het gebied van groepsactiviteiten in Breda. In 2007 begonnen we met het verhuren van kano’s en tegenwoordig bieden we meer dan 140 verschillende activiteiten aan. Per jaar laten we meer dan 35.000 mensen van Breda genieten en ze stellen het op prijs, we krijgen gemiddeld een eindcijfer van boven de 8.4! Van een klein aantal kano’s naar marktleider in Breda; onderweg is BeleefBreda haar ziel niet verloren.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.