Bloembinderij Vergeet Mij Niet

Ginnekenweg 337-A2, Breda

Door de sfeervolle en vakundige adviezen die er bij Vergeet Mij Niet gegeven worden en het grote assortiment bloemen, potten en planten is het niet meer weg te denken in het Ginneken. Voor een eigentijds boeket met een knipoog naar de landelijke sfeer worden er in ieder seizoen sfeervolle boeketten en bloemwerken gemaakt. Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke klant is Vergeet Mij Niet het juiste adres voor uw bloemen en planten. Lees verder

Door de sfeervolle en vakundige adviezen die er bij Vergeet Mij Niet gegeven worden en het grote assortiment bloemen, potten en planten is het niet meer weg te denken in het Ginneken. Voor een eigentijds boeket met een knipoog naar de landelijke sfeer worden er in ieder seizoen sfeervolle boeketten en bloemwerken gemaakt. Zowel voor de particuliere als voor de zakelijke klant is Vergeet Mij Niet het juiste adres voor uw bloemen en planten.

Ginnekenweg 337-A2, 4835ND Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.