Bolia Breda

Veemarktstraat 23, Breda

De Deense designmeubel keten vind je in het centrum van Breda! Onze Bolia-familie is uitgegroeid tot meer dan 800 gepassioneerde collega's, 68 getalenteerde designers, 39 vakkundige producenten, meer dan 500 betrouwbare agenten en dealers overal ter wereld, en heel veel gewaardeerde partners en specialisten die ons bedrijf ondersteunen. Ieders stem is belangrijk en we delen onze kennis en ideeën om ons werk, onze werkplek en onze wereld te verbeteren. Een positieve bedrijfscultuur creëren, zowel intern als extern, gebouwd op onze kernwaarden: mensen, creativiteit en kwaliteit. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen, je een kopje versgezette La Cabra koffie aan te bieden en vooral je te inspireren met mooi en tijdloos design. En dat allemaal in je eigen tempo. Onze deskundige ontwerpadviseurs begeleiden je door de verschillende opties en wij staan klaar om je te helpen. Lees verder

De Deense designmeubel keten vind je in het centrum van Breda! Onze Bolia-familie is uitgegroeid tot meer dan 800 gepassioneerde collega's, 68 getalenteerde designers, 39 vakkundige producenten, meer dan 500 betrouwbare agenten en dealers overal ter wereld, en heel veel gewaardeerde partners en specialisten die ons bedrijf ondersteunen. Ieders stem is belangrijk en we delen onze kennis en ideeën om ons werk, onze werkplek en onze wereld te verbeteren. Een positieve bedrijfscultuur creëren, zowel intern als extern, gebouwd op onze kernwaarden: mensen, creativiteit en kwaliteit.

We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen, je een kopje versgezette La Cabra koffie aan te bieden en vooral je te inspireren met mooi en tijdloos design. En dat allemaal in je eigen tempo. Onze deskundige ontwerpadviseurs begeleiden je door de verschillende opties en wij staan klaar om je te helpen.

Veemarktstraat 23, 4811 Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.