Burlesque dansen

Burlesque dansen Een typisch vrouwelijk en swingend vrijgezellenfeestje met een pikant tintje? Dan is onze workshop burlesque dansen een aanrader. Burlesque is een dansstijl waar alles draait om teasen en verleiden. Lees verder

Burlesque dansen
Een typisch vrouwelijk en swingend vrijgezellenfeestje met een pikant tintje? Dan is onze workshop burlesque dansen een aanrader. Burlesque is een dansstijl waar alles draait om teasen en verleiden.

In deze workshop halen wij de sexy vrouw in jou naar boven. Hier leer je bewegen, dansen en lopen op een vrouwelijke en sensuele manier. In de workshops maken we vaak gebruik van attributen zoals boa’s en handschoenen. Aan het einde van de workshop zal je een laagdrempelige choreo aangeleerd krijgen die voor iedereen toegankelijk is. Ook als je nog geen danservaring hebt. Ik kan begrijpen dat het voor sommige best spannend is dus houd dan altijd in je achterhoofd dat alles kan en niets moet! De workshops worden ervaren als super gezellig en vertrouwd.

Je kan Burlesque ook in combinatie doen met chairdance. Het is sexy, indrukwekkend en tevens een geweldige work-out voor heel je lichaam.

Kledingtip
In de workshop burlesque laten we iedereen vrij in haar kledingkeuze. Het leukste is natuurlijk als jullie leuke topjes, korsetten, kousen en rokjes aan doen om zo in de echte burlesque mood te komen. Neem je hakken mee want die kunnen nog wel eens van pas komen in deze vrouwelijke sexy workshop!

Show me how to burlesque
Mail ons voor meer informatie, of om direct je workshop te boeken.

Wij verzorgen de leukste dansworkshops in heel Nederland of gewoon bij jou thuis
Eigen danszaal in (Noord-Brabant)
Professionele & enthousiaste begeleiding
De dansworkshops worden zowel binnen als buiten gegeven
Indien vrijgezellenfeest: vrijgezel in het zonnetje
Ook privé te boeken
Een workshop pakket kan helemaal naar wens worden samengesteld

  • Actief & sportief