Shato

Ginnekenweg 69, Breda

Restaurant Shato is het eerste restaurant in Breda waar drie verschillende keukens in één keuken staat ! Je kunt keuze maken uit Turkse, Marokaanse en Italiaans keuken. Lees verder

Restaurant Shato in Breda onderscheidt zich door een unieke combinatie van drie verschillende keukens in één. Gasten hebben de keuze uit een diversiteit aan gerechten, variërend van Turkse tot Marokkaanse en Italiaanse keuken. Dit maakt het restaurant een smeltkroes van culturele smaken en culinaire ervaringen.

Het menu van Restaurant Shato biedt een ruime keuze aan hoofdgerechten. Populaire opties zijn de Iskender döner, een bordje shoarma, de befaamde Kapsalons, en diverse pizza's. Voor kinderen zijn er speciale kindermenu's, en uiteraard met een cadeautje afgestemd op de thema in het restaurant (vraag bij de bediening voor meer informatie). Deze variatie zorgt ervoor dat er voor iedere smaak wel iets te vinden is.

Naast de mogelijkheid om in het restaurant te dineren, biedt Restaurant Shato ook de service van online bestellen en betalen via bekende platforms zoals Uber-Eats en Thuisbezorgd. Dit is bijzonder handig voor diegenen die de voorkeur geven aan thuisbezorging of geen contant geld bij zich hebben. Dit maakt het genieten van Restaurant Shato's diverse keukenaanbod nog toegankelijker.