El Toro Negro Steakhouse

Markt 8, Oosterhout

4.4/ 5

Steakhouse El Toro Negro is een waar thuiskomen voor de liefhebber van de Latijns-Amerikaanse keuken. Het pure kwaliteitsvlees en de bijzondere gerechten welke door de Guatemalaanse chef-kok Luis Molina worden bereid zijn culinaire hoogstandjes. Eigenaar… Lees verder

El Toro Negro is 7 dagen per week geopend zodat jij thuis kan genieten van de heerlijke Latijns-Amerikaanse gerechten! Bekijk hier de kaart.

Steakhouse El Toro Negro is een waar thuiskomen voor de liefhebber van de Latijns-Amerikaanse keuken. Het pure kwaliteitsvlees en de bijzondere gerechten welke door de Guatemalaanse chef-kok Luis Molina worden bereid zijn culinaire hoogstandjes. Eigenaar Babis Poursanidis biedt je de keus uit diverse typisch Latijns-Amerikaanse lekkernijen, waaronder soepen, burgers en rijk gevulde salades. De in eigen huis gerijpte dry-age ribeye en entrecote bezorgen de ultieme smaakbeleving. 

De wijnkaart is complementeert het geheel en is zorgvuldig opgesteld in samenwerking met Marc Mulder, een vooraanstaand wijnimporteur en de broer van Babis, Michalis. Het interieur van El Toro Negro draagt je verder in de Zuid-Amerikaanse sferen en voert je terug naar Latijns-Amerika door de sfeervolle stijl. Op het gezamenlijk terras van Sirtaki en El Toro Negro zit je gebeiteld om op een mooie zwoele zomer avond te proeven, te zien en te genieten.

  • Latijns-Amerikaans
  • 100 - 250 personen
  • Garderobe, Kindvriendelijk, Private dining, Reserveren mogelijk, Terras of binnentuin, Te huur voor privé gelegenheden, WiFi
  • Ambient
  • Cash, Maestro, Mastercard, Visa
  • 115

Menu