Escape Unlimited

Campagneweg 11T, Zevenbergen

De leukste escape room van Zevenbergen en omgeving. Ook voor kinderen! Spannend voor vrienden, familie, een bedrijfsuitje... welke gelegenheid dan ook! Speelbaar vanaf 2 personen. Escaperooms heb je in verschillende vormen en maten. Bij Escape Unlimited maken ze Escaperooms met passie voor het Escapen, doordat de eigenaren zelf ook fanatieke escapers zijn! De kamers zijn daarom altijd in thema gestyled, zodat je je tijdens je Escapespel even in een andere wereld waand. De escaperooms zijn tevens uiterst geschikt voor kinderfeestjes. Vanaf 12 jaar kunnen de kinderen de Escaperoom met minimale begeleiding van de host zelf spelen. Lees verder

De leukste escape room van Zevenbergen en omgeving. Ook voor kinderen! Spannend voor vrienden, familie, een bedrijfsuitje... welke gelegenheid dan ook! Speelbaar vanaf 2 personen.

Escaperooms heb je in verschillende vormen en maten. Bij Escape Unlimited maken ze Escaperooms met passie voor het Escapen, doordat de eigenaren zelf ook fanatieke escapers zijn! De kamers zijn daarom altijd in thema gestyled, zodat je je tijdens je Escapespel even in een andere wereld waand.
De escaperooms zijn tevens uiterst geschikt voor kinderfeestjes. Vanaf 12 jaar kunnen de kinderen de Escaperoom met minimale begeleiding van de host zelf spelen.

Reserveer hier je kamer!

  • Eigen parkeerplaats, Garderobe, Kindvriendelijk, Reserveren mogelijk
  • Cash, Maestro