Gratis gesprek met een jongerencoach

Zet jij de stap om je hart te luchten?

Praten helpt en lucht op

Heb jij in deze gekke coronatijd behoefte aan een luisterend oor? Iemand die zonder mening naar je luistert, waar je je verhaal aan kwijt kunt? Een aantal jongerencoaches (in opleiding) hebben de krachten gebundeld en geven je graag wat van hun tijd. Gratis tijd om naar je te luisteren en met je mee te denken.


Ben jij tussen de 12 en 25 jaar?

Ben je tussen de 12 en 25 jaar en wil je je verhaal kwijt?


Behoefte aan een luisterend oor?

Wij als jongerencoaches geven je graag wat van onze tijd. Gratis tijd om zonder mening naar je te luisteren. En als je daar voor open staat, helpen we je na te denken over wat jij zelf kunt doen om je in deze tijd lekkerder in je vel te voelen


Wil jij kunnen kiezen met wie en hoe je dat doet?

We luisteren graag naar je! Afhankelijk van de mogelijkheden per jongerencoach kan dat op locatie bij de coach, tijdens een wandeling en/of online. De keuze is aan jou!


Durf jij de stap te zetten om je hart te luchten?

Best een ding misschien om die stap te zetten? Kijk eens op insta #samenvoordejongeren. Dit initiatief werd eerder dit jaar al in gang gezet en de reacties van leeftijdsgenoten waren eigenlijk alleen maar positief. Je bent zeker niet de enige die het lastig vindt in deze tijd. Praten helpt en lucht op!


Meer informatie en plannen van een gesprek