Infraligne Breda

Ginnekenweg 134 , Breda

Bij Infraligne kan je op een verantwoorde manier sporten onder begeleiding van een diëtist en eventueel een fysiotherapeut. Je sport in een infrarood cabine waarin je binnen een half uur rond de 1200 calorieën kunt verbranden. Lees verder

 Infraligne heeft zoveel voordelen voor je lichaam dat het een onderdeel wordt voor het onderhoud van je lichaam!

Fit, gezond en slank door 2 x 30 minuten per week sporten in een infrarood cabine.

Bij Infraligne kan je op een verantwoorde manier onder begeleiding sporten. Je sport in een infrarood cabine waarin je binnen een half uur rond de 1200 calorieën kunt verbranden. Dit gaat vele malen sneller dan sporten in een sportschool met apparaten of met actieve lessen. Infrarood heeft een dieptewerking op het lichaam waardoor er een snelle bloedsomloop ontstaat. Hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Bovendien zorgt infrarood ervoor dat de spieren snel worden opgewarmd waardoor je veel minder last hebt van spierpijn. Ook zorgt infrarood voor het herstel van een slapper wordende huid. De huidcellen reageren zo positief op de infraroodstraling dat de huid zienderogen verbetert. Het sporten in de infraroodcabine voer je liggend uit waardoor er geen belasting op de gewrichten ontstaat. Kortom: Sporten in de infraroodcabine van Infraligne heeft zoveel voordelen voor je lichaam dat het een onderdeel wordt voor het onderhoud van je lichaam!

Ginnekenweg 134 , 4818 JK Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.