Kees Kroket

Houtmarkt 9, Breda

Sinds meer dan tien jaar is Kees Kroket in het centrum van Breda gevestigd, midden tussen het winkelend publiek. Ons streven is jou op een snelle manier te voorzien van onze lekkere snacks, frites, ijs of frisdrank. Kwaliteit, snelheid en scherpe prijzen, deze vormen de rode draad in ons idee hoe iedereen zo goed mogelijk te kunnen bedienen. Lees verder

Sinds meer dan tien jaar is Kees Kroket in het centrum van Breda gevestigd, midden tussen het winkelend publiek.

Ons streven is jou op een snelle manier te voorzien van onze lekkere snacks, frites, ijs of frisdrank. Kwaliteit, snelheid en scherpe prijzen, deze vormen de rode draad in ons idee hoe iedereen zo goed mogelijk te kunnen bedienen.

Ons streven naar kwaliteit blijkt ook uit de keuze voor verse frites. Deze uit de Agria aardappel gesneden frites wordt in zonnenbloemolie voorgebakken en in een mix van plantaardige olien afgebakken. Dit zorgt niet alleen voor de heerlijke smaak maar ook dat onze frites relatief weinig verzadigde vetten en transvetzuren bevat, waardoor we van het beeldmerk 'Verantwoord Frituren' gebruik mogen maken.

Twee frikandellen of twee bourgondische rundvleeskroketten voor slechts € 1,50, dat kan alleen bij Kees Kroket! Kom snel langs en probeer die lekkere frites, de Hollandse snacks of het frisse softijs in meerdere smaken.

Houtmarkt 9, 4811 JC Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.