Mango

De Barones 31, Breda

In 1984 werd de eerste winkel in Barcelona geopend. Minder dan een jaar later kwamen er nog vijf winkels bij. In 1992 ging Mango naar buurland Portugal. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 2.700 winkels. In 1995 ging de website van Mango online. Ondanks dat Mango zich voornamelijk concentreert op vrouwenmode is er meer diversiteit in het aanbod gekomen. Met de komst van een mannenlijn in 2008 genaamd; H.E. by MANGO. In 2013 kwam daar een kindercollectie bij genaamd; MANGO Kids en aansluitend in 2015 een collectie voor baby's; MANGO Baby. De vrouwencollectie van Mango werd in 2014 uitgebreid met een lijn speciaal voor grote maten; Violeta by MANGO. De meeste vestigingen van Mango zijn gericht op alleen algemene vrouwenmode, toch heeft Mango ook aparte vestigingen geopend van H.E. by Mango en Violeta by Mango. Lees verder

In 1984 werd de eerste winkel in Barcelona geopend. Minder dan een jaar later kwamen er nog vijf winkels bij. In 1992 ging Mango naar buurland Portugal. Inmiddels zijn er wereldwijd meer dan 2.700 winkels. In 1995 ging de website van Mango online.

Ondanks dat Mango zich voornamelijk concentreert op vrouwenmode is er meer diversiteit in het aanbod gekomen. Met de komst van een mannenlijn in 2008 genaamd; H.E. by MANGO. In 2013 kwam daar een kindercollectie bij genaamd; MANGO Kids en aansluitend in 2015 een collectie voor baby's; MANGO Baby. De vrouwencollectie van Mango werd in 2014 uitgebreid met een lijn speciaal voor grote maten; Violeta by MANGO. De meeste vestigingen van Mango zijn gericht op alleen algemene vrouwenmode, toch heeft Mango ook aparte vestigingen geopend van H.E. by Mango en Violeta by Mango.