Marlies Dekkers store

Veemarktstraat 28 , Breda

Marlies Dekkers (Elisabeth Maria Johanna Dekkers, Oosterhout, 29 november 1965) is een bekende Nederlandse lingerieontwerpster. Ze heeft internationaal succes behaald met haar lingerieontwerpen. Als pionier van de trend 'binnenkleding als bovenkleding' heeft Marlies Dekkers zonder twijfel haar veelzijdigheid bewezen. Haar ontwerpen worden nationaal en internationaal gezien als trendsettend, innovatief en baanbrekend. Marlies Dekkers heeft de wereld van lingerie voorgoed veranderd met haar inspirerende ontwerpen en persoonlijke filosofie. Al haar ontwerpen zijn geïnspireerd door haar eigen visie op het leven, en ze wil vrouwen meer zelfvertrouwen geven. Lees verder

Marlies Dekkers (Elisabeth Maria Johanna Dekkers, Oosterhout, 29 november 1965) is een bekende Nederlandse lingerieontwerpster. Ze heeft internationaal succes behaald met haar lingerieontwerpen. Als pionier van de trend 'binnenkleding als bovenkleding' heeft Marlies Dekkers zonder twijfel haar veelzijdigheid bewezen. Haar ontwerpen worden nationaal en internationaal gezien als trendsettend, innovatief en baanbrekend. Marlies Dekkers heeft de wereld van lingerie voorgoed veranderd met haar inspirerende ontwerpen en persoonlijke filosofie. Al haar ontwerpen zijn geïnspireerd door haar eigen visie op het leven, en ze wil vrouwen meer zelfvertrouwen geven.

Veemarktstraat 28 , 4811 ZG Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.