Mensquare

Halstraat 36, Breda

5/ 5

Mensquare is een multibrand platform, met een ruim aanbod in exclusieve herenmode. Mensquare biedt een totaalbeeld voor de klant, in verschillende leeftijdsgroepen, met variërende wensen. Mensquare kenmerkt zich door het inkoopbeleid en is altijd ‘up-to-d… Lees verder

Mensquare is een multibrand platform, met een ruim aanbod in exclusieve herenmode. Mensquare biedt een totaalbeeld voor de klant, in verschillende leeftijdsgroepen, met variërende wensen. Mensquare kenmerkt zich door het inkoopbeleid en is altijd ‘up-to-date’ met het aanbieden van hoogstaande collecties, van klassiek tot excentriek.

Onze klanten hebben een ding gemeen; ze houden van kwaliteit en exclusiviteit, maar met een laagdrempeligheid. Zoals met een juiste outfit, moet ieder zich op zijn gemak voelen in onze omgeving. Door de jarenlange ervaring, weten wij wat de klant wil en bieden wij hoogstaande service op maat.

Mensquare streeft in de toekomst naar een complete lifestyle benadering voor de klant, waar wij niet alleen willen voorzien in kleding, maar denk hierbij ook aan accessoires, luchtjes en sieraden. Wij willen variëteit bieden voor iedere doelgroep, de klant helpen van a tot z, dit in samenwerking met verschillende samenwerkingspartners. Hierover in de nabije toekomst meer.

Halstraat 36, 4811HX Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.