Molen de Arend

Molenstraat 40, Terheijden

Molen de Arend is een levendig, hedendaags bedrijf in een eeuwenoud gebouw. Sinds 2014 hebben Adri Kamp en Marijna Hazen het bedrijf overgenomen van hun voorgangers. Adri is de huidige molenaar en Marijna staat samen met een team van enthousiaste, kundige medewerkers in de molenwinkel. Ondertussen leven ze samen met hun twee dynamische molenaarszonen van de wind. Bovenin de molen maalt Adri het graan tot meel en maakt er mengsels van. Een deel van het versgemalen meel gaat naar de bakkers in de regio, het andere deel verwerken we in onze eigen mengsels en verpakken we voor de molenwinkel. In de molenwinkel is door de jaren heen veel veranderd en het assortiment is steeds groter geworden. En we zijn nog dagelijks bezig met het bedenken van nieuwe recepten voor broden en zoete baksels. In de molen bevinden zich twee koppels stenen die in bedrijf zijn, hier wordt op authentieke wijze graan gemalen. Lees verder

Molen de Arend is een levendig, hedendaags bedrijf in een eeuwenoud gebouw. Sinds 2014 hebben Adri Kamp en Marijna Hazen het bedrijf overgenomen van hun voorgangers. Adri is de huidige molenaar en Marijna staat samen met een team van enthousiaste, kundige medewerkers in de molenwinkel. Ondertussen leven ze samen met hun twee dynamische molenaarszonen van de wind.

Bovenin de molen maalt Adri het graan tot meel en maakt er mengsels van. Een deel van het versgemalen meel gaat naar de bakkers in de regio, het andere deel verwerken we in onze eigen mengsels en verpakken we voor de molenwinkel.

In de molenwinkel is door de jaren heen veel veranderd en het assortiment is steeds groter geworden. En we zijn nog dagelijks bezig met het bedenken van nieuwe recepten voor broden en zoete baksels. In de molen bevinden zich twee koppels stenen die in bedrijf zijn, hier wordt op authentieke wijze graan gemalen.

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.