Papaya Ginneken

Ginnekenweg 61, Breda

Indonesische specialiteiten, lekker en betaalbaar Indonesië heeft een van de grootste culinaire tradities ter wereld. De tweeduizend eilanden die het land telt kennen allemaal hun eigen specialiteiten. Lees verder

Indonesische specialiteiten, lekker en betaalbaar Indonesië heeft een van de grootste culinaire tradities ter wereld. De tweeduizend eilanden die het land telt kennen allemaal hun eigen specialiteiten. Dit wordt weerspiegeld in de ruime keuze en variëteit op de menukaart van Papaya. Alle gerechten worden op traditionele wijze bereid met de beste specerijen en ingrediënten. De maaltijden zijn niet alleen gezond en lekker, maar ook betaalbaar. Natuurlijk en vers Alle maaltijden die u dagelijks bij Papaya kunt kopen worden bereid volgens traditioneel Indonesisch recept en zijn gemaakt van dagverse producten. Deze producten voldoen aan de hoogste eisen. Daarnaast bevatten onze maaltijden alleen natuurlijke kleur- en smaakstoffen.De maaltijden worden iedere ochtend vers bereid, 's middag liggen ze in de vitrine en 's avond op uw bord. Een snelle, makkelijke en betaalbare oplossing als u eens extra wilt genieten. Catering Ook als u zakelijk of privé iets te vieren hebt of uw gasten eens extra wilt verwennen bent u bij Papaya aan het juiste adres. Met onze catering- en partyservice staan wij dagelijks voor u klaar om bedrijfsevenementen, verjaardagen of speciale gelegenheden culinair op te luisteren.

Ginnekenweg 61, 4848 JB Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.