San Sportmassage

Zoete Inval 29, Breda

Massage is zo oud als de mens­heid. Iedereen kent het fenomeen van “even over de pijnlijke plek wrijven”, als we ons bijvoorbeeld hebben gestoten. Ook bij andere lichamelijke klachten, zoals buik­­pijn of hoofdpijn, is men snel ge­neigd “massagevormen”, zoals wrijven en drukken, toe te passen om de pijn te bestrijden. Druk uitoefenen op het lichaam over het lichaam wordt over het algemeen als plezierig en heil­zaam ervaren. Lees verder

Massage is zo oud als de mens­heid. 

Iedereen kent het fenomeen van “even over de pijnlijke plek wrijven”, als we ons bijvoorbeeld hebben gestoten. Ook bij andere lichamelijke klachten, zoals buik­­pijn of hoofdpijn, is men snel ge­neigd “massagevormen”, zoals wrijven en drukken, toe te passen om de pijn te bestrijden. Druk uitoefenen op het lichaam over het lichaam wordt over het algemeen als plezierig en heil­zaam ervaren.

Zoete Inval 29, 4815 HK Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.