Studentenvereniging Phileas Fogg

Boschstraat 174, Breda

Na een welverdiende vakantie is het dan zo ver. Jullie studenten tijd begint. De studie is uitgekozen, het kamertje is ingericht, de stad zal worden verkend en nieuwe vrienden zullen worden gemaakt. Dit is dan ook HET moment om deze tijd van je leven compleet te maken door deel uit te gaan maken van onze vereniging. Het repetoir aan evenementen welke Phileas Fogg organiseert zorgt ervoor dat je de verloren tijd door Corona kunt inhalen. Een gala, greppeltocht of pubquiz en je studententijd is compleet. Lees verder

Sv. Phileas Fogg 

Na een welverdiende vakantie is het dan zo ver. Jullie studenten tijd begint. De studie is uitgekozen, het kamertje is ingericht, de stad zal worden verkend en nieuwe vrienden zullen worden gemaakt. Dit is dan ook HET moment om deze tijd van je leven compleet te maken door deel uit te gaan maken van onze vereniging. Het repetoir aan evenementen welke Phileas Fogg organiseert zorgt ervoor dat je de verloren tijd door Corona kunt inhalen. Een gala, greppeltocht of pubquiz en je studententijd is compleet. 

Binnen SV. Phileas Fogg vind je verschillende disputen en genootschappen die zich kenmerken door eigen normen, waarden en tradities. De verschillende disputen en genootschappen organiseren verschillende feesten en borrels, maar ook verschillende activiteiten binnen Breda. SV. Phileas Fogg telt 5 damesdisputen en 6 herendisputen. Is een dispuut niks voor jou? Samen met jaarclub die je aan het begin van je jaar vormt kun je ook een geweldige studententijd beleven. 

Als het dinsdag is, betekent het normaliter dat je weer samen kan komen in de sociëteit de Passe Partout. Het goude vloeistof vloeit dan rijkelijk door de soos en de sfeer wordt steeds beter. Van bier voor 1,50 tot mix voor 3 euro, bij ons kan je het allemaal halen. Naast de dinsdagen zijn wij ook andere dagen open. Er is altijd wel wat te doen bij SV. Phileas Fogg. 

Inschrijven? Of gewoon nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de website of stel je vraag via een van onze social media accounts. 

www.phileasfogg.nl
Instagram : @sv.phileasfogg
Facebook : Studentenvereniging Phileas Fogg