Studentenvereniging Virgo

Nieuwe Inslag 99, Breda

Virgo is ontstaan in 1974 en bestaat dus ondertussen al langer dan 45 jaar. Met zo’n 400 leden hebben we genoeg mensen om er mooi feestje van te maken tijdens jouw studententijd in Breda. Onze vereniging staat bekend om de mooie feestjes zoals 1000 palm en pré carnaval. Verder heeft Virgo een eigen sociëteit waar overdag gestudeerd wordt, hier helpen leden elkaar voortdurend. Als de avond valt en het schoolwerk voorbij is wordt de sociëteit een echt feest café waar we gezellig met elkaar borrelen en kletsen over alles wat er nog meer bij het studentenleven komt kijken. Lees verder

SV. virgo

Virgo is opgericht in 1974 en bestaat dus ondertussen al langer dan 45 jaar. Met zo’n 400 leden hebben we genoeg mensen om er mooi feestje van te maken tijdens jouw studententijd in Breda. Onze vereniging staat bekend om de mooie feestjes zoals 1000 palm en pré-carnaval. Verder heeft Virgo een eigen sociëteit waar overdag gestudeerd wordt maar als de avond valt en het schoolwerk voorbij is, wordt de sociëteit een echt feestcafé.  Elke dinsdagavond een borrel en vaak op donderdagavond een feest of andere activiteit. 

Virgo is een vereniging die open staat voor iedereen, van oorsprong zijn wij gelinkt aan de Avans academies AE&I en ATGM, maar sinds 2 jaar zijn wij open voor iedereen die studeert in Breda. Virgo is een vereniging zonder ontgroening of verplichtingen. Je bent altijd vrij om te komen wanneer het jou uitkomt, en je kunt bepalen hoeveel tijd je aan de vereniging wilt besteden.

Wil je meer weten? Kijk op onze website sv-virgo.nl of stuur vrijblijvend een mail sturen naar secrestaris@sv-virgo.nl. Daarnaast ben je altijd welkom om een keertje langs te komen in onze mooie sociëteit aan de Nieuwe inslag 99.

https://sv-virgo.nl/
Instagram : @svvirgo
Facebook : Studentenvereniging Virgo Breda