TC Breda

Galderseweg 45, Breda

TC Breda is een kleine KNLTB-tennisclub gelegen op sportpark Ginneken in een groengebied tussen Breda-Zuid en Ulvenhout. We hebben 8 pal gravelcourt banen, waarvan 4 met verlichting, 2 oefenkooien en een authentiek clubhuis, gesitueerd tussen de tennisbanen. Lees verder

TC Breda is een kleine KNLTB-tennisclub gelegen op sportpark Ginneken in een groengebied tussen Breda-Zuid en Ulvenhout. We hebben 8 pal gravelcourt banen, waarvan 4 met verlichting, 2 oefenkooien en een authentiek clubhuis, gesitueerd tussen de tennisbanen.

 Het lidmaatschap duurt van 1 januari t/m 31 december. Ons park is open vanaf maart tot en met medio december, afhankelijk van de condities van de gravelbanen en de weersomstandigheden.

 Het beheer van het park doen wij al meer dan 80 jaren zelf met onze eigen groundsman, inzet van leden en sponsoren. Kenmerkend is de ongedwongen sfeer, een groot aantal leden in de leeftijdscategorie tussen de 20-55 jaar en het sfeervolle Open Bredase toernooi iedere zomer. 

Op T.C. Breda kun je altijd tennissen. Je hoeft bijna nooit te wachten op een vrije baan. We spelen voor- en najaarscompetitie, krijgen lessen van Vita Sports, tossen elke woensdag en trainen om beter te worden. En dat allemaal samen, want TC Breda is de Club van ons allemaal.

Galderseweg 45, 4836 AC Breda

Bent u de eigenaar van deze zaak?

Neem contact met ons op via info@stappen-shoppen.nl om het profiel aan te vullen met o.a. uw website, telefoonnummer, Facebook, openingstijden, omschrijving, faciliteiten, menukaart en acties.